Blatno jezero in polotok Tihany

Opis programa

Odhod avtobusa v jutranjih urah iz Laškega, mimo Celja proti severovzhodu Slovenije ter prehod meje z Madžarsko v Dolgi vasi. Z vmesnimi postanki bomo prispeli do obrobja Blatnega jezera, imenovanega tudi »Madžarsko morje«. Prvi postanek bomo naredili v mestu Keszthely (Blatenski Kostel). Je največje mesto ob jezeru in eno izmed najpomembnejših kulturnih, izobraževalnih in gospodarskih središč v regiji. Tukaj se nahaja znameniti dvorec družine Festetics. Ime mu je dal grof Gyorgy Festetics, podpornik znanosti in umetnosti, ki je v Keszthelyju konec 18. stoletja ustanovil prvo agronomsko fakulteto v Evropi. Potepanje bomo nadaljevali po severni strani vse do mesteca Tihany, ki je zanimiv in slikovit polotok s cerkvijo, kjer je pokopan madžarski kralj Andrej. Ustavili se bomo v eni izmed tipičnih čard in se okrepčali z golaževo juho. Nekaj prostega  časa si bomo vzeli za sprehod po slikovitem turističnem mestecu, nato se bomo s trajektom zapeljali čez jezersko ožino na južni del. Postanek v Siofoku, največjem mestu ob jezeru. Prosti čas za sprehod ob jezeru ali kosilo. Ob dogovorjeni uri zbor in povratek proti Sloveniji. Prihod v poznih večernih urah. 


 CENA: 44,50€ (pri najmanj 45 prijavljenih); 56€ (pri najmanj 35 prijavljenih)


 


Termini: 22.08.2020

Cena: od 44.50 €

Pošljite povpraševanje

 

Cena vključuje

  • Prevoz z tursističnim avtobusom z vsemi cestninami in pristojbinami
  • Golaževa juha v čardi
  • Slovensko vodenje
  • Vožnja s trajektom
  • Zunanji ogledi po programu
  • Organizacija izleta

 

Doplačila

Mi o sebi

Podjetje M&M Tours, Mitja Moškotevc s.p. je bilo ustanovljeno leta 2007, ko se je lastnik podjetja odločil, da po dolgoletnih izkušnjah v prevozništvu, stopi na samostojno pot.

Opravljamo linijske avtobusne prevoze ter turistične prevoze po Sloveniji in tujini. Na željo mnogih posameznikov in skupin smo v letu 2013 odprli turistično agencijo, kjer skrbno pripravimo ponudbo za vaš prosti čas.

 

PRI NAS LAHKO SKLENETE CORIS ZAVAROVANJE! 

 

Drugi o nas

Spostovani!
Se vedno sem pod vtisi izleta OBIRANJE MANDARIN. Bilo je kvalitetno in odlicno organizirano !
Sedanje ponudbe vasih dogodivscin imam, bi vas pa prosila, ce slucajno posiljate novice po elektron.posti, me dajte zraven na seznam. Da se prijavimo na vesele muzikante. Lep pozdrav in hvala !
Super ekipa ste!!!
Brigita

Brigita iz Šentjurja

Pozdravljeni,

v vaši prijetni družbi sem preživela čudovit podaljšan vikend. Bilo je nepozabno, animatorji duhoviti, zanimiva darila, prijetni potniki.
Hvala za vaš trud in organizacijo.
Prijatelji, sodelavci, sorodniki se sladkajo z sočnimi mandarinami. Bom pa skuhala tudi kak kozarček marmelade.
Hvala in vse dobro.
Vaša hvaležna potnica Magda Klopčič iz Trbovelj

Magda iz Trbovelj

Lepo pozdravljeni

Lepo bi se zahvalila v imenu mojih prijavljenih za čudovite prvomajske praznike, ki smo jih preživeli v Poreču. Najprej bi pohvalila agencijo za korekten odnos in ugodno ceno . Prisrčna zahvala gre g.
Zlatkotu, ki nas je res zabaval do maksimuma. Hrana v hotelu, ni da ni več kot odlično. Zahvala tudi šoferju za srečno vožnjo.
Še enkrat prisrčna hvala vsem.

Hvaležne potnice
Prijazen pozdrav

Ivana,

Lepa hvala za odlično organizacijo izleta OBIRANJE MANDARIN 25.-27.10. Bila sem prvič z vami in bilo mi je zelo lepo. Posebej moram pohvaliti vodičko in animatorja na 3. avtobusu. Še enkrat hvala. Še bom potovala z vami.
Zdenka iz Štor

Zdenka iz Štor

S turistično agencijo M&M Tours sem potovala prvič. Potovala sem že z marsikatero agencijo, ampak takšna kot je M&M Tours je še nisem srečala.Toliko dobre volje,smeha, vicev,glasbe in še bi lahko naštevala.
Takšnih agencij nam primanjkuje in hvala Bogu da jo imamo.Nikoli še nisem doživela kaj takšnega.Ta izlet mi bo ostal nepozaben.Potovala bom od sedaj naprej vedno samo s to agencijo.
Nimam besed bilo je več kot enkratno.To moraš doživeti in se prepričati! Domov sem prišla druga oseba(polna energije in dobre volje)
Lepe s soncem obsijane pozdrave!

Metka, Žalec