Božično vzdušje zlate Prage

Opis programa

1. dan

Odhod avtobusa v zgodnjih jutranjih urah iz Laškega, Celja, Tepanja in Maribora. Nočna vožnja v smeri Šentilj – Dunaj – Jihlava, do češke prestolnice Prage, kamor bomo prispeli v dopoldanskih urah. Ogledali si bomo Židovsko četrt, kjer bomo videli Židovsko sinagogo in muzeje ter se sprehodili po ozkih tlakovanih ulicah. Sledi sprehod do najstarejšega dela mesta v katerega bomo vstopili skozi Prašno brano (Smodniški stolp) do Staromestskih namesti (Staromestnega trga), kjer boste lahko videli znamenit stolp z astronomsko uro ter cerkev Naše gospe pred Tyanom. Tukaj je tudi največ kavaren in srce božičnega sejma, tako, da se bomo tukaj zadržali kar nekaj časa. Popoldan se bomo sprehodili še skozi Vaclavske namesti, ki je največji trg v Pragi in nakupovalno središče. Sledila bo možnost večerje v eni izmed lokalnih restavracij z tipično hrano za Češko (za doplačilo). Po obedu pa se bomo prepustili prazničnem večernem vzdušju Prage. Sledi namestitev v hotelu v večernih urah in nočitev.

 2. dan

Po zajtrku nas bo avtobus odpeljal proti glavni znamenitosti Prage, praškega gradu Hraščani. Za doplačilo si bomo ogledali notranjost obzidja in celo mrežo cerkev, stolpov, muzejev, vrtov in palač. Notranjost je samo po sebi že mesto v malem. Najbolj znana je cerkev Sv. Vida, zlata uličica, stolp Daliborka, Strahovski samostan, ki se ponaša z veliko knjižnico, kapela Loreto z zakladnico, Plečnikovi vrtovi in mnogo drugih stvari. Po končanih ogledih se bomo spustili proti mestu in prečkali znameniti Karlov most in šli mimo Karlovega stolpa. Tam boste imeli nekaj časa za kosilo, nakupe ali pa morda za vožnjo z ladjico po reki Vltavi. V popoldanskih urah pa se bomo od zlatega mesta Evrope poslovili in se odpravili proti domu. Prihod v večernih urah.


CENA: 119€ (pri udeležbi 45 oseb); 134€ (pri udeležbi 35 oseb)


  

Termini: 7.-8.12.2019

Cena: od 119.00 €

Pošljite povpraševanje

 

Cena vključuje

  • Avtobusni prevoz z modernim turističnim avtobusom
  • Vse cestnine in pristojbine
  • Vodenje izleta v slovenskem jeziku s profesionalnim vodičem
  • Nočitev z zajtrkov v hotelu 3* v dvoposteljnih sobah
  • Večerja v lokalni restavraciji
  • Vsi zunanji ogledi po programu
  • Vodenje in organizacija izleta

 

Doplačila

  • cca 14€ po osebi vstopnina za grad z vsemi ogledi znotraj gradu
  • 25€ na noč za enoposteljno sobo

Mi o sebi

Podjetje M&M Tours, Mitja Moškotevc s.p. je bilo ustanovljeno leta 2007, ko se je lastnik podjetja odločil, da po dolgoletnih izkušnjah v prevozništvu, stopi na samostojno pot.

Opravljamo linijske avtobusne prevoze ter turistične prevoze po Sloveniji in tujini. Na željo mnogih posameznikov in skupin smo v letu 2013 odprli turistično agencijo, kjer skrbno pripravimo ponudbo za vaš prosti čas.

 

PRI NAS LAHKO SKLENETE CORIS ZAVAROVANJE! 

 

Drugi o nas

Pozdravljeni!
Pravkar smo se vrnili iz letošnjega obiranja mandarin. Še polna vtisov sva sklenila, da vam napiševa par besed. Z vami sva šla s priporočili prijateljev prvič. Kaj človek pričakuje od takšnega izleta, ki je v primerjavi z konkurenčnimi agencijami od 50-100 evrov cenejši? Nekaj osnovnega: prevoz, hotel z mimimalno oskrbo, še kaj malega zraven in to je v glavnem to. Po treh dneh druženja z vami lahko trdim povsem nasprotno. Kot prvo ste poskrbeli, da je vožnja z vašim odličnim osebjem (vodičko, »šefico«, zanesljivim in vedno dobrovoljnim šoferjem, pa seveda legendarnim Jožijem) kljub oprtimi koleni v prednji sedež minila vsaj pol hitreje, kot bi človek pričakoval. Hotel je res star 45 let, vendar čist, z zelo prijaznim osebjem, okusno in količinsko več kot zadovoljivo hrano. To pa je zame kot popotniku pomembno. Degustacije pršuta in vina tudi vemo kako izgledajo ponavadi. Rezina pršuta na kakšnem sodu in pol deci vina. V vaši režiji je bila to prava malica in preizkus uporabnosti vina pri večjih količinah. Še veliko pohval bi vam lahko navedel (muzikanti od doma, vožnje z ladjicami…), pa sem že tako dolg. Če zaključim, pohvale vsem, ki pripravite takšen izlet. Na vsakem koraku se vidi, da vam to ni le služba, temveč da v pripravo vložite tudi del svoje duše. To pa se ne da pokriti samo z denarjem. Ne obljubiva, da bova vse prihodnje izlete opravila pri vas, obljubiva pa, da bova prvo pregledala vaš program, če bo kaj od tega, kar bova iskala, našla pri vas. Še enkrat vsem hvala.
Lep pozdrav vsem

Marjan in Teja, čemšeniška partija


-Hvala za sprejem in čudovit izlet v mandarine krasno je bilo vse pohvale agenciji

-Super, sem in smo veseli da ste uživali

-Ja se vidimo na izletu z veselimi muzikanti da koristimo nagrado

Martina

Lepo pozdravljeni

Lepo bi se zahvalila v imenu mojih prijavljenih za čudovite prvomajske praznike, ki smo jih preživeli v Poreču. Najprej bi pohvalila agencijo za korekten odnos in ugodno ceno . Prisrčna zahvala gre g.
Zlatkotu, ki nas je res zabaval do maksimuma. Hrana v hotelu, ni da ni več kot odlično. Zahvala tudi šoferju za srečno vožnjo.
Še enkrat prisrčna hvala vsem.

Hvaležne potnice
Prijazen pozdrav

Ivana,

Spostovani!
Se vedno sem pod vtisi izleta OBIRANJE MANDARIN. Bilo je kvalitetno in odlicno organizirano !
Sedanje ponudbe vasih dogodivscin imam, bi vas pa prosila, ce slucajno posiljate novice po elektron.posti, me dajte zraven na seznam. Da se prijavimo na vesele muzikante. Lep pozdrav in hvala !
Super ekipa ste!!!
Brigita

Brigita iz Šentjurja

Potovanje z vami v mandarine je bilo super, že dolgo se z možem nisva imela tako luštno. Kar tako naprej.
Lep in prisrčen pozdrav vsem vam,ki ste vse to organizirali...se enkrat hvala.

Jerica, Laško