Čarobno Vrbsko jezero in Beljak

Opis programa


Odhod avtobusa v jutranjih urah iz Laškega v smeri Ljubljane do Beljaka (Villach), ki je drugo največje mesto avstrijske zvezne dežele Koroška. Ponaša se z cerkvijo sv. Jakoba z impresivnim zvonikom , visokim 94 metrov. To je najvišji zvonik na Koroškem in njegov današnji videz in višina segata v leto 1847. Ogled praznično okrašenega mesta in sprehod po božičnem sejmu. Pot bomo nadaljevali do Vrbskega jezera. Postanek bomo naredili v dveh krajih; Poreče (Pörtschach) in Vrba (Velden). Božične stojnice se nahajajo na promenadi ob Vrbskem jezeru, vse skupaj pa dodatno začini še božična jelka na vodi ter odprti ogenj, ki obiskovalce božičnega sejma druži in jih greje. Nikakor pa ne gre zanemariti tudi velikega adventnega venčka in jaslic, ki valovijo na Vrbskem jezeru. Naredili bomo tudi postanek ob stolpu Pyramidenkogel, ki je s svojimi 100m najvišji leseni razgledni stolp v Evropi in nudi čudovit razgled po Vrbskem jezeru in njegovi okolici. Po želji se boste lahko vzpeli nanj. Podali se bomo v Celovec (Klagenfurt), glavno mesto avstrijske zvezne dežele Koroške. Sprehodili se bomo po središču mesta in si ogledali Deželno hišo, Gledališče, Stari trg, Novi trg, Zmajev vodnjak, kip cesarice Marije Terezije,… Vodič vam bo predstavil delo in vpliv Slovencev ter njihov pečat, ki so ga pustili v mestu. Prosto za sprehod po božičnem sejmu in okušanje dobrot, ki jih ponujajo. Sledi povratek v Slovenijo.

 

CENA: 29 € (pri udeležbi 45 oseb); 35€ (pri udeležbi 35 oseb)


Otrok do 12 let v spremstvu 2 odraslih ima 15% popustTermini: 21.12.2019

Cena: od 29.00 €

Pošljite povpraševanje

 

Cena vključuje

  • Avtobusni prevoz na opisani relaciji, cestnine in Parkirnine
  • Oglede po programu
  • Organizacijo in vodenje izleta

 

Doplačila

  • cca. 11€ vstopnica za razgledni stolp Pyramidenkogel

Mi o sebi

Podjetje M&M Tours, Mitja Moškotevc s.p. je bilo ustanovljeno leta 2007, ko se je lastnik podjetja odločil, da po dolgoletnih izkušnjah v prevozništvu, stopi na samostojno pot.

Opravljamo linijske avtobusne prevoze ter turistične prevoze po Sloveniji in tujini. Na željo mnogih posameznikov in skupin smo v letu 2013 odprli turistično agencijo, kjer skrbno pripravimo ponudbo za vaš prosti čas.

 

PRI NAS LAHKO SKLENETE CORIS ZAVAROVANJE! 

 

Drugi o nas

Pozdravljeni!
Pravkar smo se vrnili iz letošnjega obiranja mandarin. Še polna vtisov sva sklenila, da vam napiševa par besed. Z vami sva šla s priporočili prijateljev prvič. Kaj človek pričakuje od takšnega izleta, ki je v primerjavi z konkurenčnimi agencijami od 50-100 evrov cenejši? Nekaj osnovnega: prevoz, hotel z mimimalno oskrbo, še kaj malega zraven in to je v glavnem to. Po treh dneh druženja z vami lahko trdim povsem nasprotno. Kot prvo ste poskrbeli, da je vožnja z vašim odličnim osebjem (vodičko, »šefico«, zanesljivim in vedno dobrovoljnim šoferjem, pa seveda legendarnim Jožijem) kljub oprtimi koleni v prednji sedež minila vsaj pol hitreje, kot bi človek pričakoval. Hotel je res star 45 let, vendar čist, z zelo prijaznim osebjem, okusno in količinsko več kot zadovoljivo hrano. To pa je zame kot popotniku pomembno. Degustacije pršuta in vina tudi vemo kako izgledajo ponavadi. Rezina pršuta na kakšnem sodu in pol deci vina. V vaši režiji je bila to prava malica in preizkus uporabnosti vina pri večjih količinah. Še veliko pohval bi vam lahko navedel (muzikanti od doma, vožnje z ladjicami…), pa sem že tako dolg. Če zaključim, pohvale vsem, ki pripravite takšen izlet. Na vsakem koraku se vidi, da vam to ni le služba, temveč da v pripravo vložite tudi del svoje duše. To pa se ne da pokriti samo z denarjem. Ne obljubiva, da bova vse prihodnje izlete opravila pri vas, obljubiva pa, da bova prvo pregledala vaš program, če bo kaj od tega, kar bova iskala, našla pri vas. Še enkrat vsem hvala.
Lep pozdrav vsem

Marjan in Teja, čemšeniška partija

Potovanje z vami v mandarine je bilo super, že dolgo se z možem nisva imela tako luštno. Kar tako naprej.
Lep in prisrčen pozdrav vsem vam,ki ste vse to organizirali...se enkrat hvala.

Jerica, Laško

Pozdravljeni,

v vaši prijetni družbi sem preživela čudovit podaljšan vikend. Bilo je nepozabno, animatorji duhoviti, zanimiva darila, prijetni potniki.
Hvala za vaš trud in organizacijo.
Prijatelji, sodelavci, sorodniki se sladkajo z sočnimi mandarinami. Bom pa skuhala tudi kak kozarček marmelade.
Hvala in vse dobro.
Vaša hvaležna potnica Magda Klopčič iz Trbovelj

Magda,Trbovelje

Pozdravljeni,

v vaši prijetni družbi sem preživela čudovit podaljšan vikend. Bilo je nepozabno, animatorji duhoviti, zanimiva darila, prijetni potniki.
Hvala za vaš trud in organizacijo.
Prijatelji, sodelavci, sorodniki se sladkajo z sočnimi mandarinami. Bom pa skuhala tudi kak kozarček marmelade.
Hvala in vse dobro.
Vaša hvaležna potnica Magda Klopčič iz Trbovelj

Magda iz Trbovelj

Spostovani!
Se vedno sem pod vtisi izleta OBIRANJE MANDARIN. Bilo je kvalitetno in odlicno organizirano !
Sedanje ponudbe vasih dogodivscin imam, bi vas pa prosila, ce slucajno posiljate novice po elektron.posti, me dajte zraven na seznam. Da se prijavimo na vesele muzikante. Lep pozdrav in hvala !
Super ekipa ste!!!
Brigita

Brigita iz Šentjurja