Festival čokolade in Avsenikove Begunje

Opis programaFESTIVAL ČOKOLADE IN AVSENIKOVE BEGUNJE


TERMIN: 18.4.2020

V jutranjih urah se bomo odpravili iz Laškega, Celja proti Gorenjski. Naš prvi postanek bo v Begunjah v Muzeju Avsenik, kjer nas bo pričakal njihov vodnik ter nas popeljal po muzeju. Ogledali si bomo tudi kratek film in spoznali življenje Vilka in Slavka Avsenika. Nato se bomo še okrepčali v gostilni, kjer nam bodo postregli s toplo malico. Okrepčani se odpravimo do Radovljice, kjer vsako leto organizirajo Festivalu čokolade. Ogledali si bomo sejem čokoladnih izdelkov, degustirali izbrane čokolade, se udeležili kuharskih elavnic, kuharskih šovov ali pa se podali na kakšno predstavo z otroci in v čokoladni park. Na vseh stojnicah, kjer se predstavljajo čokoladnice, slaščičarne in drugi ponudniki čokoladnih jedi in sladic, poteka degustacija čokoladnih dobrot preko degustacijskih kuponov. Vsaka čokoladnica ima v ponudbi več izdelkov za degustacijo. Obiskovalec zamenja degustacijske kupone za ponujene izdelke, navadno en kupon za en izdelek. Izjema so večji čokoladni izdelki, kjer se dva kupona zamenjata za en izdelek. Na festivalu bo za degustacijo na voljo preko 150 različnih izdelkov. Med njimi bodo različne vrste čokolad in pralin, trufli, piškoti, čokoladni minjoni, pite, različne vrste sadja v čokoladi, likerji in tudi čokoladno vino. Tukaj boste uživali do popoldneva. Pozno popoldan se bomo odpravili proti domu, kamor bomo prispeli v večernih urah.


 


Cena: 33€ (za najmanj 40 prijavljenih); 37€ (za najmanj 30 prijavljenih)


 

 


 

Termini: 18.02.2020

Cena: od 33.00 €

Pošljite povpraševanje

 

Cena vključuje

  • - Prevoz s turističnim prevozom
  • - Spremljevalca na poti
  • - Obisk festivala čokolade
  • - Obisk Avsenikovega muzeja(ogled + film)
  • - topla malica
  • - Organizacija izleta
  • Kosilo
  • Organizacija izleta

 

Doplačila

Mi o sebi

Podjetje M&M Tours, Mitja Moškotevc s.p. je bilo ustanovljeno leta 2007, ko se je lastnik podjetja odločil, da po dolgoletnih izkušnjah v prevozništvu, stopi na samostojno pot.

Opravljamo linijske avtobusne prevoze ter turistične prevoze po Sloveniji in tujini. Na željo mnogih posameznikov in skupin smo v letu 2013 odprli turistično agencijo, kjer skrbno pripravimo ponudbo za vaš prosti čas.

 

PRI NAS LAHKO SKLENETE CORIS ZAVAROVANJE! 

 

Drugi o nas

Pozdravljeni,

v vaši prijetni družbi sem preživela čudovit podaljšan vikend. Bilo je nepozabno, animatorji duhoviti, zanimiva darila, prijetni potniki.
Hvala za vaš trud in organizacijo.
Prijatelji, sodelavci, sorodniki se sladkajo z sočnimi mandarinami. Bom pa skuhala tudi kak kozarček marmelade.
Hvala in vse dobro.
Vaša hvaležna potnica Magda Klopčič iz Trbovelj

Magda,Trbovelje

Lepo pozdravljeni

Lepo bi se zahvalila v imenu mojih prijavljenih za čudovite prvomajske praznike, ki smo jih preživeli v Poreču. Najprej bi pohvalila agencijo za korekten odnos in ugodno ceno . Prisrčna zahvala gre g.
Zlatkotu, ki nas je res zabaval do maksimuma. Hrana v hotelu, ni da ni več kot odlično. Zahvala tudi šoferju za srečno vožnjo.
Še enkrat prisrčna hvala vsem.

Hvaležne potnice
Prijazen pozdrav

Ivana,

Pozdravljeni...ta vikend sem prvič z vami potovala v nabirati mandarine...moram vam povedat da sva se z možem imela super, kljub temu da ne poslušam rada narodno zabavno muziko...pohvaliti moram vso vašo organizacijo, vodičko, res ste se zelo potrudili in komaj čakam drugo leto, da se vam spet pridruživa...
Bila sva na avtobusu št. 3 in spali smo v hotelu Sunce..Super hotel, prijazni natakarji, hrana zelo okusna,topla in lahko Si Vzel kolikor si želel, kar drugi pravijo da v drugem hotelu tega ni bilo...zato bi mogoče lahko razmislili, da v bodoče organizirate bivanje v hotelu Sunce...pa še to moram povedat...gospod ki je na našem avtobusu igral harmoniko,je res super dec...nasmejali smo se njegovim šalami...
Hvala vam še enkrat za lepo doživetje in le tako naprej
Mojca

Mojca


-Hvala za sprejem in čudovit izlet v mandarine krasno je bilo vse pohvale agenciji

-Super, sem in smo veseli da ste uživali

-Ja se vidimo na izletu z veselimi muzikanti da koristimo nagrado

Martina

Pozdravljeni,

v vaši prijetni družbi sem preživela čudovit podaljšan vikend. Bilo je nepozabno, animatorji duhoviti, zanimiva darila, prijetni potniki.
Hvala za vaš trud in organizacijo.
Prijatelji, sodelavci, sorodniki se sladkajo z sočnimi mandarinami. Bom pa skuhala tudi kak kozarček marmelade.
Hvala in vse dobro.
Vaša hvaležna potnica Magda Klopčič iz Trbovelj

Magda iz Trbovelj