Praznični Graz in čokoladnica Zotter

Opis programa

Odhod iz Laškega, Celja do Riegersburga, kjer  bomo obiskali čokoladnico Zotter. Ogledali si bomo proizvodnjo čokolade, se posladkali in pogledali predstavitveni film. Vožnjo bomo nadaljevali do  Graz-a. Sprehodili se bomo do »Otoka na Muri«, zgrajenega leta 2003, v času Evropske kulturne prestolnice. Nato se lahko po želji  povzpnete z grajsko vzpenjačo na grajski grič, ki se 123 m visoko dviga nad mestom, od koder je čudovita panorama na celotno mesto. Na samem gradu poteka tudi del Božičnega sejma, tako, da se že zgoraj lahko pogrejete s kuhanim vinom ali čajem.


Sledil bo ogled starega mestnega jedra z glavnim trgom, katedralo, Deželno hišo, kjer si bomo ogledali ledene jaslice »Eiskrippe«, ki jih že tradicionalno izklešejo iz 50 -tonskega bloka ledu. Popoldan boste imeli čas za obisk božičnega sejma, lahko si boste privoščili punch ali kuhano vino, poizkusili tradicionalne dobrote in se sprehodili med številnimi stojnicami. Vrnitev v Slovenijo v večernih urah.


CENA: 45€ (pri udeležbi min. 30 oseb)Termini: 11.12.2021

Cena: od 45.00 €

Pošljite povpraševanje

 

Cena vključuje

  • avtobusni prevoz po programu,
  • cestnine in druge pristojbine,
  • vstopnina v čokoladnico,
  • organizacija in vodenje izleta.

 

Doplačila

  • vožnja z grajsko vzpenjačo, cca 2,5 EUR

Mi o sebi

Podjetje M&M Tours, Mitja Moškotevc s.p. je bilo ustanovljeno leta 2007, ko se je lastnik podjetja odločil, da po dolgoletnih izkušnjah v prevozništvu, stopi na samostojno pot.

Opravljamo linijske avtobusne prevoze ter turistične prevoze po Sloveniji in tujini. Na željo mnogih posameznikov in skupin smo v letu 2013 odprli turistično agencijo, kjer skrbno pripravimo ponudbo za vaš prosti čas.

 

PRI NAS LAHKO SKLENETE CORIS ZAVAROVANJE! 

 

Drugi o nas

Pozdravljeni...ta vikend sem prvič z vami potovala v nabirati mandarine...moram vam povedat da sva se z možem imela super, kljub temu da ne poslušam rada narodno zabavno muziko...pohvaliti moram vso vašo organizacijo, vodičko, res ste se zelo potrudili in komaj čakam drugo leto, da se vam spet pridruživa...
Bila sva na avtobusu št. 3 in spali smo v hotelu Sunce..Super hotel, prijazni natakarji, hrana zelo okusna,topla in lahko Si Vzel kolikor si želel, kar drugi pravijo da v drugem hotelu tega ni bilo...zato bi mogoče lahko razmislili, da v bodoče organizirate bivanje v hotelu Sunce...pa še to moram povedat...gospod ki je na našem avtobusu igral harmoniko,je res super dec...nasmejali smo se njegovim šalami...
Hvala vam še enkrat za lepo doživetje in le tako naprej
Mojca

Mojca

Pozdravljeni,

v vaši prijetni družbi sem preživela čudovit podaljšan vikend. Bilo je nepozabno, animatorji duhoviti, zanimiva darila, prijetni potniki.
Hvala za vaš trud in organizacijo.
Prijatelji, sodelavci, sorodniki se sladkajo z sočnimi mandarinami. Bom pa skuhala tudi kak kozarček marmelade.
Hvala in vse dobro.
Vaša hvaležna potnica Magda Klopčič iz Trbovelj

Magda,Trbovelje

Pozdravljeni,

v vaši prijetni družbi sem preživela čudovit podaljšan vikend. Bilo je nepozabno, animatorji duhoviti, zanimiva darila, prijetni potniki.
Hvala za vaš trud in organizacijo.
Prijatelji, sodelavci, sorodniki se sladkajo z sočnimi mandarinami. Bom pa skuhala tudi kak kozarček marmelade.
Hvala in vse dobro.
Vaša hvaležna potnica Magda Klopčič iz Trbovelj

Magda iz Trbovelj

Potovanje z vami v mandarine je bilo super, že dolgo se z možem nisva imela tako luštno. Kar tako naprej.
Lep in prisrčen pozdrav vsem vam,ki ste vse to organizirali...se enkrat hvala.

Jerica, Laško

Spostovani!
Se vedno sem pod vtisi izleta OBIRANJE MANDARIN. Bilo je kvalitetno in odlicno organizirano !
Sedanje ponudbe vasih dogodivscin imam, bi vas pa prosila, ce slucajno posiljate novice po elektron.posti, me dajte zraven na seznam. Da se prijavimo na vesele muzikante. Lep pozdrav in hvala !
Super ekipa ste!!!
Brigita

Brigita iz Šentjurja