Kopalni avtobus v Terme 3000

Opis programa

16. januar 2020


06. februar 2020


05. marec 2020


09. april 2020


V Termah 3000 vas pričakujejo, da preizkusite njihov prenovljen termalni kompleks notranjih bazenov. Obilje vodnih doživetij v dveh nadstropjih! Pričaka vas svež, svetel prostor, kjer je spodnji del namenjen živahnim in aktivnim, v njem se bodo odlično počutile tudi družine, zgornji del pa je s kotički za sproščanje, savnami, namenjen predvsem počitku in sprostitvi. Na voljo boste imeli tudi natur bazen s črno termalno – mineralno vodo, dva tobogana z zvočnimi in vizualnimi efekti, finsko in infrardečo savno s steno iz himalajske soli ter ajdovo počivalnico z blazinami, polnjenimi z ajdovimi luščinami iz Prekmurja. Seveda pa ne bo manjkalo niti kosilo znotraj kompleksa. Prepustite se vodnim radostim in dovolite, da vas popeljemo tja z našim avtobusom!


 


ODHODI: Laško, Celje, AC Tepanje, Maribor.


 


CENA: 27,50€ (min 30 potnikov), 33,50 € (min 20 potnikov)


 


V CENO VKLJUČENO:


-          Prevoz s turističnim avtobusom


-          Celodnevna vstopnica v bazenski kompleks


-          Kosilo (dunajski zrezek, ocvrt krompir in solata)


 


Dan bomo popestrili tudi z dodatnim ogledom:


 


16.01.2020 se odpravimo še do Bogojine in si ogledamo Plečnikovo cerkev Gospodovega Vnebohoda

06.02.2020 se odpravimo do Otoka Ljubezni in  se sprehodimo ob reki  Muri – zunanji ogled broda in mlina


05.03.2020 se ustavimo v grajskem parku v Murski Soboti, ki je eden najlepše ohranjenih grajskih parkov


09.04.2020 se ustavimo ob Bukovniškem jezeru in se sprehodimo mimo energijskih točk 


 


Termini: Glej pri programu

Cena: od 27.50 €

Pošljite povpraševanje

 

Cena vključuje

  • Prevoz z modernim turističnim avtobusom
  • Celodnevna vstopnica v bazenski kompleks
  • Kosilo (dunajski zrezek, ocvrt krompir in solata)

 

Doplačila

  • Savna od 9,90€ dalje

Mi o sebi

Podjetje M&M Tours, Mitja Moškotevc s.p. je bilo ustanovljeno leta 2007, ko se je lastnik podjetja odločil, da po dolgoletnih izkušnjah v prevozništvu, stopi na samostojno pot.

Opravljamo linijske avtobusne prevoze ter turistične prevoze po Sloveniji in tujini. Na željo mnogih posameznikov in skupin smo v letu 2013 odprli turistično agencijo, kjer skrbno pripravimo ponudbo za vaš prosti čas.

 

PRI NAS LAHKO SKLENETE CORIS ZAVAROVANJE! 

 

Drugi o nas

Pozdravljeni,

v vaši prijetni družbi sem preživela čudovit podaljšan vikend. Bilo je nepozabno, animatorji duhoviti, zanimiva darila, prijetni potniki.
Hvala za vaš trud in organizacijo.
Prijatelji, sodelavci, sorodniki se sladkajo z sočnimi mandarinami. Bom pa skuhala tudi kak kozarček marmelade.
Hvala in vse dobro.
Vaša hvaležna potnica Magda Klopčič iz Trbovelj

Magda,Trbovelje

Spostovani!
Se vedno sem pod vtisi izleta OBIRANJE MANDARIN. Bilo je kvalitetno in odlicno organizirano !
Sedanje ponudbe vasih dogodivscin imam, bi vas pa prosila, ce slucajno posiljate novice po elektron.posti, me dajte zraven na seznam. Da se prijavimo na vesele muzikante. Lep pozdrav in hvala !
Super ekipa ste!!!
Brigita

Brigita iz Šentjurja

Potovanje z vami v mandarine je bilo super, že dolgo se z možem nisva imela tako luštno. Kar tako naprej.
Lep in prisrčen pozdrav vsem vam,ki ste vse to organizirali...se enkrat hvala.

Jerica, Laško

Pozdravljeni...ta vikend sem prvič z vami potovala v nabirati mandarine...moram vam povedat da sva se z možem imela super, kljub temu da ne poslušam rada narodno zabavno muziko...pohvaliti moram vso vašo organizacijo, vodičko, res ste se zelo potrudili in komaj čakam drugo leto, da se vam spet pridruživa...
Bila sva na avtobusu št. 3 in spali smo v hotelu Sunce..Super hotel, prijazni natakarji, hrana zelo okusna,topla in lahko Si Vzel kolikor si želel, kar drugi pravijo da v drugem hotelu tega ni bilo...zato bi mogoče lahko razmislili, da v bodoče organizirate bivanje v hotelu Sunce...pa še to moram povedat...gospod ki je na našem avtobusu igral harmoniko,je res super dec...nasmejali smo se njegovim šalami...
Hvala vam še enkrat za lepo doživetje in le tako naprej
Mojca

Mojca

Pozdravljeni!
Pravkar smo se vrnili iz letošnjega obiranja mandarin. Še polna vtisov sva sklenila, da vam napiševa par besed. Z vami sva šla s priporočili prijateljev prvič. Kaj človek pričakuje od takšnega izleta, ki je v primerjavi z konkurenčnimi agencijami od 50-100 evrov cenejši? Nekaj osnovnega: prevoz, hotel z mimimalno oskrbo, še kaj malega zraven in to je v glavnem to. Po treh dneh druženja z vami lahko trdim povsem nasprotno. Kot prvo ste poskrbeli, da je vožnja z vašim odličnim osebjem (vodičko, »šefico«, zanesljivim in vedno dobrovoljnim šoferjem, pa seveda legendarnim Jožijem) kljub oprtimi koleni v prednji sedež minila vsaj pol hitreje, kot bi človek pričakoval. Hotel je res star 45 let, vendar čist, z zelo prijaznim osebjem, okusno in količinsko več kot zadovoljivo hrano. To pa je zame kot popotniku pomembno. Degustacije pršuta in vina tudi vemo kako izgledajo ponavadi. Rezina pršuta na kakšnem sodu in pol deci vina. V vaši režiji je bila to prava malica in preizkus uporabnosti vina pri večjih količinah. Še veliko pohval bi vam lahko navedel (muzikanti od doma, vožnje z ladjicami…), pa sem že tako dolg. Če zaključim, pohvale vsem, ki pripravite takšen izlet. Na vsakem koraku se vidi, da vam to ni le služba, temveč da v pripravo vložite tudi del svoje duše. To pa se ne da pokriti samo z denarjem. Ne obljubiva, da bova vse prihodnje izlete opravila pri vas, obljubiva pa, da bova prvo pregledala vaš program, če bo kaj od tega, kar bova iskala, našla pri vas. Še enkrat vsem hvala.
Lep pozdrav vsem

Marjan in Teja, čemšeniška partija