Martinovanje na Primorskem in praznik kakijev

Opis programa

Odhod iz Laškega, vožnja mimo Celja, proti Ljubljani, mimo Postojne, s postankom za jutranjo kavo. Najprej bomo obiskali Socerb, od koder je čudovit razgled na Slovensko Primorje in Tržaški zaliv. Sprehodili se bomo po gozdni poti in si ogledali Sveto jamo. V vhodni dvorani se nahaja edina podzemna cerkev v Sloveniji. Legenda o jami pravi, da je v njej kot puščavnik dve leti prebival mladi sveti Socerb (San Servolo), potem ko je prestopil v krščansko vero. Avtobus nas bo popeljal dalje proti Strunjanu. Tam se bomo udeležili že tradicionalnega praznika kakijev, ki ga prireja turistično društvo Solinar. Ves Strunjan je v barvah ˝zlatega jabolka˝ - kakija. Ogledali si bomo razstavo različnih vrst kakija, poslušali razprave o pridelavi, uživanju in pridelavi kakijev. Na stojnicah pa si bomo lahko razvajali brbončice z dobrotami iz kakijev in tudi sam sadež bo možno kupiti.  Pot nas bo vodila v notranjost Slovenske Istre, v Marezige, kjer bomo obiskali Vinsko fontano, ki je nova pridobitev turistične ponudbe. Okušali bomo primorska vina in zraven prejeli tudi prigrizek. Sledilo bo Martinovo kosilo. Naredili bomo še krst mošta in se poveselili, zapeli in zaplesali. Povratek domov v večernih urah.

 

CENA: 58,00€ ( pri minimalno 40 prijavljenih)


             66,00€ ( pri minimalno 30 prijavljenih) 

Termini: 16.11.2019

Cena: od 58.00 €

Pošljite povpraševanje

 

Cena vključuje

  • avtobusni prevoz
  • ogled sv. Jame na Socerbu
  • degustacija pri Vinski fontani
  • prigrizek pri Vinski Fontani
  • udeležba na Prazniku kakijev
  • Martinovo kosilo
  • Krst mošta in animacijski program
  • Spremstvo harmonikarja na avtobusu
  • Vodenje in organizacija izleta

 

Doplačila

Mi o sebi

Podjetje M&M Tours, Mitja Moškotevc s.p. je bilo ustanovljeno leta 2007, ko se je lastnik podjetja odločil, da po dolgoletnih izkušnjah v prevozništvu, stopi na samostojno pot.

Opravljamo linijske avtobusne prevoze ter turistične prevoze po Sloveniji in tujini. Na željo mnogih posameznikov in skupin smo v letu 2013 odprli turistično agencijo, kjer skrbno pripravimo ponudbo za vaš prosti čas.

 

PRI NAS LAHKO SKLENETE CORIS ZAVAROVANJE! 

 

Drugi o nas

Lepo pozdravljeni

Lepo bi se zahvalila v imenu mojih prijavljenih za čudovite prvomajske praznike, ki smo jih preživeli v Poreču. Najprej bi pohvalila agencijo za korekten odnos in ugodno ceno . Prisrčna zahvala gre g.
Zlatkotu, ki nas je res zabaval do maksimuma. Hrana v hotelu, ni da ni več kot odlično. Zahvala tudi šoferju za srečno vožnjo.
Še enkrat prisrčna hvala vsem.

Hvaležne potnice
Prijazen pozdrav

Ivana,

S turistično agencijo M&M Tours sem potovala prvič. Potovala sem že z marsikatero agencijo, ampak takšna kot je M&M Tours je še nisem srečala.Toliko dobre volje,smeha, vicev,glasbe in še bi lahko naštevala.
Takšnih agencij nam primanjkuje in hvala Bogu da jo imamo.Nikoli še nisem doživela kaj takšnega.Ta izlet mi bo ostal nepozaben.Potovala bom od sedaj naprej vedno samo s to agencijo.
Nimam besed bilo je več kot enkratno.To moraš doživeti in se prepričati! Domov sem prišla druga oseba(polna energije in dobre volje)
Lepe s soncem obsijane pozdrave!

Metka, Žalec

Potovanje z vami v mandarine je bilo super, že dolgo se z možem nisva imela tako luštno. Kar tako naprej.
Lep in prisrčen pozdrav vsem vam,ki ste vse to organizirali...se enkrat hvala.

Jerica, Laško

Pozdravljeni,

v vaši prijetni družbi sem preživela čudovit podaljšan vikend. Bilo je nepozabno, animatorji duhoviti, zanimiva darila, prijetni potniki.
Hvala za vaš trud in organizacijo.
Prijatelji, sodelavci, sorodniki se sladkajo z sočnimi mandarinami. Bom pa skuhala tudi kak kozarček marmelade.
Hvala in vse dobro.
Vaša hvaležna potnica Magda Klopčič iz Trbovelj

Magda,Trbovelje

Pozdravljeni,

v vaši prijetni družbi sem preživela čudovit podaljšan vikend. Bilo je nepozabno, animatorji duhoviti, zanimiva darila, prijetni potniki.
Hvala za vaš trud in organizacijo.
Prijatelji, sodelavci, sorodniki se sladkajo z sočnimi mandarinami. Bom pa skuhala tudi kak kozarček marmelade.
Hvala in vse dobro.
Vaša hvaležna potnica Magda Klopčič iz Trbovelj

Magda iz Trbovelj