Mednarodna karnevalska povorka na Ptuju

Opis programa


MEDNARODNA KARNEVALSKA POVORKA NA PTUJU


 


TERMIN: 23.02.2020 - nedelja


 


Zbor potnikov v dopoldanskih urah in vožnja v smeri proti Ptujski Gori. Ptujska Gora je gručasto naselje vrh slemena Savinsko ob cesti Ptuj–Majšperk, z jedrom okoli Marijine župnijske in romarske cerkve, ki je tudi največja znamenitost kraja. Ogledali si bomo cerkev, nato pa se odpravimo naprej proti Ptuju. Ogledali  si bomo  Mednarodno karnevalsko povorko, ki predstavlja vrhunec Kurentovanj. Ptujske ulice in trge preplavi tisočglava množica pustnih mask in tradicionalnih likov. Za prav posebno vzdušje poskrbijo izvirne karnevalske skupine in številni satirični liki. Pred in po povorki pa pripravijo zabavo z glasbeno skupino presenečenja. Pozno popoldne se bomo zopet zbrali in se počasi vrnili nazaj proti domu.


 


CENA: 21€ (pri udeležbi min 40 potnikov)


 


 

 

Termini: 23.02.2020 nedelja

Cena: od 21.00 €

Pošljite povpraševanje

 

Cena vključuje

  • Ø prevoz s turističnim avtobusom,
  • Ø vodnika na poti
  • Ø krof
  • Ø obisk cerkve na Ptujski Gori
  • Ø udeležba na pustni povorki

 

Doplačila

  • Ø manjša skupina (min 30 oseb) + 3 eur/osebo

Mi o sebi

Podjetje M&M Tours, Mitja Moškotevc s.p. je bilo ustanovljeno leta 2007, ko se je lastnik podjetja odločil, da po dolgoletnih izkušnjah v prevozništvu, stopi na samostojno pot.

Opravljamo linijske avtobusne prevoze ter turistične prevoze po Sloveniji in tujini. Na željo mnogih posameznikov in skupin smo v letu 2013 odprli turistično agencijo, kjer skrbno pripravimo ponudbo za vaš prosti čas.

 

PRI NAS LAHKO SKLENETE CORIS ZAVAROVANJE! 

 

Drugi o nas

Potovanje z vami v mandarine je bilo super, že dolgo se z možem nisva imela tako luštno. Kar tako naprej.
Lep in prisrčen pozdrav vsem vam,ki ste vse to organizirali...se enkrat hvala.

Jerica, Laško

Pozdravljeni...ta vikend sem prvič z vami potovala v nabirati mandarine...moram vam povedat da sva se z možem imela super, kljub temu da ne poslušam rada narodno zabavno muziko...pohvaliti moram vso vašo organizacijo, vodičko, res ste se zelo potrudili in komaj čakam drugo leto, da se vam spet pridruživa...
Bila sva na avtobusu št. 3 in spali smo v hotelu Sunce..Super hotel, prijazni natakarji, hrana zelo okusna,topla in lahko Si Vzel kolikor si želel, kar drugi pravijo da v drugem hotelu tega ni bilo...zato bi mogoče lahko razmislili, da v bodoče organizirate bivanje v hotelu Sunce...pa še to moram povedat...gospod ki je na našem avtobusu igral harmoniko,je res super dec...nasmejali smo se njegovim šalami...
Hvala vam še enkrat za lepo doživetje in le tako naprej
Mojca

Mojca


-Hvala za sprejem in čudovit izlet v mandarine krasno je bilo vse pohvale agenciji

-Super, sem in smo veseli da ste uživali

-Ja se vidimo na izletu z veselimi muzikanti da koristimo nagrado

Martina

S turistično agencijo M&M Tours sem potovala prvič. Potovala sem že z marsikatero agencijo, ampak takšna kot je M&M Tours je še nisem srečala.Toliko dobre volje,smeha, vicev,glasbe in še bi lahko naštevala.
Takšnih agencij nam primanjkuje in hvala Bogu da jo imamo.Nikoli še nisem doživela kaj takšnega.Ta izlet mi bo ostal nepozaben.Potovala bom od sedaj naprej vedno samo s to agencijo.
Nimam besed bilo je več kot enkratno.To moraš doživeti in se prepričati! Domov sem prišla druga oseba(polna energije in dobre volje)
Lepe s soncem obsijane pozdrave!

Metka, Žalec

Pozdravljeni,

v vaši prijetni družbi sem preživela čudovit podaljšan vikend. Bilo je nepozabno, animatorji duhoviti, zanimiva darila, prijetni potniki.
Hvala za vaš trud in organizacijo.
Prijatelji, sodelavci, sorodniki se sladkajo z sočnimi mandarinami. Bom pa skuhala tudi kak kozarček marmelade.
Hvala in vse dobro.
Vaša hvaležna potnica Magda Klopčič iz Trbovelj

Magda iz Trbovelj