Miklavžev izlet - čokoladnica in praznični Graz

Opis programa

 


MIKLAVŽEV IZLET


Čokoladnica in praznični GRAZ


 


Datum 05.12.2020


 


Odhod iz Laškega, Celja  in naprej proti Avstriji. Najprej se bomo ustavili v čokoladnici, kjer boste našli neskončno veliko čokolade za VSE! Vodstvo polno užitkov skozi čokoladno gledališče vas popelje od zrna do gotove tablice. Pričakuje vas preko 365 različnih vrst čokolade. Lahko jih

poizkusite na 18 degustacijskih postajah. Nato se odpravimo še naprej proti  Graz-u. Sprehodili se bomo do »Otoka na Muri«, zgrajenega leta 2003, v času Evropske kulturne prestolnice. Nato se lahko po želji  povzpnete z grajsko vzpenjačo na grajski grič, ki se
123 m visoko dviga nad mestom, od koder je čudovita panorama na celotno mesto. Na samem gradu poteka tudi del Božičnega sejma, tako, da se že zgoraj lahko pogrejete s kuhanim vinom ali čajem. Sledil bo ogled starega mestnega jedra z glavnim trgom, katedralo, Deželno hišo, kjer si bomo ogledali ledene jaslice »Eiskrippe«, ki jih že tradicionalno izklešejo iz 50 -tonskega bloka ledu. Popoldan boste imeli čas za obisk božičnega sejma, lahko si boste privoščili punch ali kuhano vino, poizkusili tradicionalne dobrote in se sprehodili med številnimi stojnicami. Ob dogovorjeni uri, se zopet zberemo in odpravimo proti domu, kamor bomo prispeli v večernih urah.


CENA:  40€ (pri udeležbi 45 oseb), 44€ (pri udeležbi 30 oseb)


 



 

Cena: od 40.00 €

Pošljite povpraševanje

 

Cena vključuje

  • Ø avtobusni prevoz na opisani relaciji, cestnine in parkirnine,
  • Ø oglede po programu,
  • Ø vstopnina za pokušnjo čokolade v čokoladnici,
  • Ø organizacijo in vodenje izleta

 

Doplačila

Mi o sebi

Podjetje M&M Tours, Mitja Moškotevc s.p. je bilo ustanovljeno leta 2007, ko se je lastnik podjetja odločil, da po dolgoletnih izkušnjah v prevozništvu, stopi na samostojno pot.

Opravljamo linijske avtobusne prevoze ter turistične prevoze po Sloveniji in tujini. Na željo mnogih posameznikov in skupin smo v letu 2013 odprli turistično agencijo, kjer skrbno pripravimo ponudbo za vaš prosti čas.

 

PRI NAS LAHKO SKLENETE CORIS ZAVAROVANJE! 

 

Drugi o nas

Spostovani!
Se vedno sem pod vtisi izleta OBIRANJE MANDARIN. Bilo je kvalitetno in odlicno organizirano !
Sedanje ponudbe vasih dogodivscin imam, bi vas pa prosila, ce slucajno posiljate novice po elektron.posti, me dajte zraven na seznam. Da se prijavimo na vesele muzikante. Lep pozdrav in hvala !
Super ekipa ste!!!
Brigita

Brigita iz Šentjurja

Lepo pozdravljeni

Lepo bi se zahvalila v imenu mojih prijavljenih za čudovite prvomajske praznike, ki smo jih preživeli v Poreču. Najprej bi pohvalila agencijo za korekten odnos in ugodno ceno . Prisrčna zahvala gre g.
Zlatkotu, ki nas je res zabaval do maksimuma. Hrana v hotelu, ni da ni več kot odlično. Zahvala tudi šoferju za srečno vožnjo.
Še enkrat prisrčna hvala vsem.

Hvaležne potnice
Prijazen pozdrav

Ivana,

Pozdravljeni,

v vaši prijetni družbi sem preživela čudovit podaljšan vikend. Bilo je nepozabno, animatorji duhoviti, zanimiva darila, prijetni potniki.
Hvala za vaš trud in organizacijo.
Prijatelji, sodelavci, sorodniki se sladkajo z sočnimi mandarinami. Bom pa skuhala tudi kak kozarček marmelade.
Hvala in vse dobro.
Vaša hvaležna potnica Magda Klopčič iz Trbovelj

Magda,Trbovelje

Pozdravljeni...ta vikend sem prvič z vami potovala v nabirati mandarine...moram vam povedat da sva se z možem imela super, kljub temu da ne poslušam rada narodno zabavno muziko...pohvaliti moram vso vašo organizacijo, vodičko, res ste se zelo potrudili in komaj čakam drugo leto, da se vam spet pridruživa...
Bila sva na avtobusu št. 3 in spali smo v hotelu Sunce..Super hotel, prijazni natakarji, hrana zelo okusna,topla in lahko Si Vzel kolikor si želel, kar drugi pravijo da v drugem hotelu tega ni bilo...zato bi mogoče lahko razmislili, da v bodoče organizirate bivanje v hotelu Sunce...pa še to moram povedat...gospod ki je na našem avtobusu igral harmoniko,je res super dec...nasmejali smo se njegovim šalami...
Hvala vam še enkrat za lepo doživetje in le tako naprej
Mojca

Mojca

Potovanje z vami v mandarine je bilo super, že dolgo se z možem nisva imela tako luštno. Kar tako naprej.
Lep in prisrčen pozdrav vsem vam,ki ste vse to organizirali...se enkrat hvala.

Jerica, Laško