Na morje z veselimi muzikanti

Opis programa

 


NOV TERMIN !!


12. - 13. SEPTEMBER 2020


 


V mesecu septembru 2020 nas čaka prijetno druženje veselih ljudi, muzikantov in animatorjev. Tokrat gremo že osmič na pot. Naša ušesa bodo slišala polno mero šal in vicev ter glasbe, ki jih na izletu  NA MORJE Z VESELIMI MUZIKANTI zlepa ne bo zmanjkalo. Zabavali nas bodo PRIMORSKI FANTJE , OKROGLI MUZIKANTI, harmonikarji animatorji, humoristi,  spremljevalci, legendarni Joži, Zlatko, Olga Kurčeva in drugi …  Vsi, ki se znate poveseliti in prispevati k dobremu vzdušju, pridružite se nam, veselo bo.


1. dan


Naše druženje bomo pričeli v jutranjih urah, kjer Vas že na avtobusu pričakajo spremljevalci in vesele viže muzikantov. Skozi Slovenijo se bomo popeljali proti morju. Na poti se bomo ustavili na topli malici in si ogledali kaj zanimivega. Namestitev v hotel nekje v Istri ali Kvarneju. Po večerji nas čaka prijetno rajanje do zgodnjih jutranjih ur Z ANSAMBLOM PRIMORSKI FANTJE TER VEDNO NASMEJANO IVICO. Naši muzikanti, animatorji in spremljevalci vam bodo pripravili bogat program poln smeha in veselja. Hotelirji pa bodo poskrbeli, da ne boste ne lačni ne žejni, kar se za rajanje dolgo v noč spodobi.


2. dan


 


Po veseli noči se bo prilegel zajtrk, imeli bomo nekaj prostega časa, nato pa se bomo udeležili krsta. Pred kosilom bomo prisluhnili poročilu o pretekli noči. Po kosilu bomo nadaljevali z rajanjem.Tokrat nas bo zabaval ansambel OKROGLI MUZIKANTI. Popoldan se  počasi začnemo vračati domov, kamor bomo prispeli v večernih urah. Vsega bo dovolj, zato se čim prej prijavite, pripeljite zraven še svoje sosede, prijatelje, znance…. 


 


CENA: 134€

 CENA VKLJUČUJE:


Ø  Avtobusni prevoz,


Ø  malica na poti,


Ø  pol penzion,


Ø  kosilo drugi dan,


Ø  ogled znamenitosti,


Ø  spominski klobuk,


Ø  stroški muzikantov in spremljevalcev, stroški ansamblov, stroški humoristov,


Ø  vodenje in organizacija.


 


Odhodi:


Smer: Laško-Celje-Žalec-Vransko


Smer: Vojnik-Škofja vas-Celje


Smer: Šmarje pri Jelšah-Šentjur


Smer: Hrastnik-Trbovlje-Zagorje-Kisovec-Trojane


Smer: Sevnica-Krško-Novo mesto-Ljubljana


 


Smer odhoda bo zagotovljena ob zadostnem številu prijavljenih na posamezni smeri (najmanj 20). Ob prijavi navedite mesto vstopa.


 


Termini: 12. - 13.09.2020

Cena: 134.00 €

Pošljite povpraševanje

 

Cena vključuje

  • Avtobusni prevoz,
  • malica na poti,
  • pol penzion,
  • kosilo drugi dan,
  • ogled znamenitosti,
  • spominska majica,
  • stroški muzikantov in spremljevalcev, stroški ansamblov, stroški humoristov,
  • vodenje in organizacija

 

Doplačila

Mi o sebi

Podjetje M&M Tours, Mitja Moškotevc s.p. je bilo ustanovljeno leta 2007, ko se je lastnik podjetja odločil, da po dolgoletnih izkušnjah v prevozništvu, stopi na samostojno pot.

Opravljamo linijske avtobusne prevoze ter turistične prevoze po Sloveniji in tujini. Na željo mnogih posameznikov in skupin smo v letu 2013 odprli turistično agencijo, kjer skrbno pripravimo ponudbo za vaš prosti čas.

 

PRI NAS LAHKO SKLENETE CORIS ZAVAROVANJE! 

 

Drugi o nas

Spostovani!
Se vedno sem pod vtisi izleta OBIRANJE MANDARIN. Bilo je kvalitetno in odlicno organizirano !
Sedanje ponudbe vasih dogodivscin imam, bi vas pa prosila, ce slucajno posiljate novice po elektron.posti, me dajte zraven na seznam. Da se prijavimo na vesele muzikante. Lep pozdrav in hvala !
Super ekipa ste!!!
Brigita

Brigita iz Šentjurja

S turistično agencijo M&M Tours sem potovala prvič. Potovala sem že z marsikatero agencijo, ampak takšna kot je M&M Tours je še nisem srečala.Toliko dobre volje,smeha, vicev,glasbe in še bi lahko naštevala.
Takšnih agencij nam primanjkuje in hvala Bogu da jo imamo.Nikoli še nisem doživela kaj takšnega.Ta izlet mi bo ostal nepozaben.Potovala bom od sedaj naprej vedno samo s to agencijo.
Nimam besed bilo je več kot enkratno.To moraš doživeti in se prepričati! Domov sem prišla druga oseba(polna energije in dobre volje)
Lepe s soncem obsijane pozdrave!

Metka, Žalec


-Hvala za sprejem in čudovit izlet v mandarine krasno je bilo vse pohvale agenciji

-Super, sem in smo veseli da ste uživali

-Ja se vidimo na izletu z veselimi muzikanti da koristimo nagrado

Martina

Lepo pozdravljeni

Lepo bi se zahvalila v imenu mojih prijavljenih za čudovite prvomajske praznike, ki smo jih preživeli v Poreču. Najprej bi pohvalila agencijo za korekten odnos in ugodno ceno . Prisrčna zahvala gre g.
Zlatkotu, ki nas je res zabaval do maksimuma. Hrana v hotelu, ni da ni več kot odlično. Zahvala tudi šoferju za srečno vožnjo.
Še enkrat prisrčna hvala vsem.

Hvaležne potnice
Prijazen pozdrav

Ivana,

Pozdravljeni,

v vaši prijetni družbi sem preživela čudovit podaljšan vikend. Bilo je nepozabno, animatorji duhoviti, zanimiva darila, prijetni potniki.
Hvala za vaš trud in organizacijo.
Prijatelji, sodelavci, sorodniki se sladkajo z sočnimi mandarinami. Bom pa skuhala tudi kak kozarček marmelade.
Hvala in vse dobro.
Vaša hvaležna potnica Magda Klopčič iz Trbovelj

Magda iz Trbovelj