Nacionalni park Brioni in Rovinj

Opis programa

V zgodnjih jutranjih urah se bomo odpravili iz Laškega, mimo Celja in proti Primorski, kjer bomo prečkali mejo s Hrvaško. Pot nas bo dalje vodila do mesteca Fažane, kjer se bomo vkrcali na ladjico, s katero bomo odpluli na čudovite Brione. Brionsko otočje je kot ribiška mreža. Vanjo so se ujela sožitja naravnih in kulturnih znamenitosti, blaga mediteranska klima in eksotično živalstvo. Na otočju je imel začasno rezidenco tudi Josip Broz Tito. Naša ladjico bo ustavila na otoku Veliki Brion, kjer se bomo z vlakcem podali na raziskovanje tega otoka. Videli bomo ostanke Rimske vile, safari park z živalmi, kot so zebre, lame, sloni itd.  Sledi plovba proti obali, kjer nas bo že čakal naš avtobus in nas popeljal do enega najlepših mestec v Istri – Rovinj. Sprehodili se bomo po ozkih ulicah, ki pustijo pečat na človeku z malimi trgovinicami in razstavljenimi slikami. Po hribu navzgor pa se boste lahko povzpeli do Cerkve sv. Evfemije, ki naj bi bila največja baročna stavba v Istri, stolp pa je najvišja točka Rovinja, s katere se razlega čaroben pogled na mesto in arhipelag, ki ga obkroža. Cerkveni stolp je replika zvonika bazilike sv. Marka v Benetkah z bronastim kipom sv. Evfemije na vrhu. Kip se obrača v smeri vetra, ki jo kaže z desno roko. Popoldan se bomo odpravili proti Sloveniji, kjer si bomo privoščili še okusno večerjo. Prihod domov v poznih večernih urah. 


 


CENA: 69€ (pri najmanj 45 prijavljenih); 76€ (pri najmanj 35 prijavljenih)

Termini: 29.08.2020

Cena: od 69.00 €

Pošljite povpraševanje

 

Cena vključuje

  • Prevoz z turističnim avtobusom z vsemi cestninami in pristojbinami
  • Slovensko vodenje
  • Izlet na Nacionalni park Brioni z ladjico
  • Večerja
  • Organizacija in izvedba izleta

 

Doplačila

Mi o sebi

Podjetje M&M Tours, Mitja Moškotevc s.p. je bilo ustanovljeno leta 2007, ko se je lastnik podjetja odločil, da po dolgoletnih izkušnjah v prevozništvu, stopi na samostojno pot.

Opravljamo linijske avtobusne prevoze ter turistične prevoze po Sloveniji in tujini. Na željo mnogih posameznikov in skupin smo v letu 2013 odprli turistično agencijo, kjer skrbno pripravimo ponudbo za vaš prosti čas.

 

PRI NAS LAHKO SKLENETE CORIS ZAVAROVANJE! 

 

Drugi o nas

Spostovani!
Se vedno sem pod vtisi izleta OBIRANJE MANDARIN. Bilo je kvalitetno in odlicno organizirano !
Sedanje ponudbe vasih dogodivscin imam, bi vas pa prosila, ce slucajno posiljate novice po elektron.posti, me dajte zraven na seznam. Da se prijavimo na vesele muzikante. Lep pozdrav in hvala !
Super ekipa ste!!!
Brigita

Brigita iz Šentjurja

Pozdravljeni...ta vikend sem prvič z vami potovala v nabirati mandarine...moram vam povedat da sva se z možem imela super, kljub temu da ne poslušam rada narodno zabavno muziko...pohvaliti moram vso vašo organizacijo, vodičko, res ste se zelo potrudili in komaj čakam drugo leto, da se vam spet pridruživa...
Bila sva na avtobusu št. 3 in spali smo v hotelu Sunce..Super hotel, prijazni natakarji, hrana zelo okusna,topla in lahko Si Vzel kolikor si želel, kar drugi pravijo da v drugem hotelu tega ni bilo...zato bi mogoče lahko razmislili, da v bodoče organizirate bivanje v hotelu Sunce...pa še to moram povedat...gospod ki je na našem avtobusu igral harmoniko,je res super dec...nasmejali smo se njegovim šalami...
Hvala vam še enkrat za lepo doživetje in le tako naprej
Mojca

Mojca

Pozdravljeni,

v vaši prijetni družbi sem preživela čudovit podaljšan vikend. Bilo je nepozabno, animatorji duhoviti, zanimiva darila, prijetni potniki.
Hvala za vaš trud in organizacijo.
Prijatelji, sodelavci, sorodniki se sladkajo z sočnimi mandarinami. Bom pa skuhala tudi kak kozarček marmelade.
Hvala in vse dobro.
Vaša hvaležna potnica Magda Klopčič iz Trbovelj

Magda iz Trbovelj

Lepa hvala za odlično organizacijo izleta OBIRANJE MANDARIN 25.-27.10. Bila sem prvič z vami in bilo mi je zelo lepo. Posebej moram pohvaliti vodičko in animatorja na 3. avtobusu. Še enkrat hvala. Še bom potovala z vami.
Zdenka iz Štor

Zdenka iz Štor

Lepo pozdravljeni

Lepo bi se zahvalila v imenu mojih prijavljenih za čudovite prvomajske praznike, ki smo jih preživeli v Poreču. Najprej bi pohvalila agencijo za korekten odnos in ugodno ceno . Prisrčna zahvala gre g.
Zlatkotu, ki nas je res zabaval do maksimuma. Hrana v hotelu, ni da ni več kot odlično. Zahvala tudi šoferju za srečno vožnjo.
Še enkrat prisrčna hvala vsem.

Hvaležne potnice
Prijazen pozdrav

Ivana,