Nakupovalni izlet - BANJA LUKA

Opis programa

1.dan: Zbor potnikov v jutranjih urah in vožnja v smeri Hrvaške proti Bosni in Hercegovini. Po prihodu v Banja Luko si bomo z lokanim vodnikom sprehodili mimo mestnih znamenitosti: Kaštel,glavni trg, Gosposka ulica, džamija Ferhadija, Banska Uprava, Banski dvori, gledališče, cerkev Sv.Bonaventura... Po ogledu boste imeli prost čas za samostojne oglede, obisk tržnice in čas, da poskusite banjalučke čevape. Nato se odpravimo do Etno sela Ljubačke doline. Na ogled imajo okoli 30 avtentičnih objektov s preko 5000 eksponatov in predstavlja duhovno in materialno kulturo življenja konec 19.stoletja. Po ogledu se odpravimo nazaj proti Banja Luki. Ob dogovorjeni uri se odpravimo nazaj do hotela. Na večerjo se bomo odpravili v lokalno restavracijo. Povratek v hotel, nočitev.


2.dan: Po zajtrku se odjavimo iz hotela, nato pa boste imeli prost čas za samostojne oglede, nakupe, obisk tržnice..  Ob dogovorjeni uri se zopet zberemo in se odpravimo nazaj proti domu, kamor bomo prispeli v večernih urah.


Cena: 99 €  (pri udeležbi min 45 potnikov); 109€ (pri udeležbi min 30 potnikov)

Termini: 12. - 13.09.2020

Cena: od 99.00 €

Pošljite povpraševanje

 

Cena vključuje

  • Avtobusni prevoz
  • Vodnika na poti
  • Vstopnina v etno selo
  • 1 x nočitev z zajtrkom v hotelu 3* v dvoposteljni sobi
  • Večerja (1.dan)
  • Zunanje oglede po programu
  • Strošek cestnine, DDV , organizacije

 

Doplačila

Mi o sebi

Podjetje M&M Tours, Mitja Moškotevc s.p. je bilo ustanovljeno leta 2007, ko se je lastnik podjetja odločil, da po dolgoletnih izkušnjah v prevozništvu, stopi na samostojno pot.

Opravljamo linijske avtobusne prevoze ter turistične prevoze po Sloveniji in tujini. Na željo mnogih posameznikov in skupin smo v letu 2013 odprli turistično agencijo, kjer skrbno pripravimo ponudbo za vaš prosti čas.

 

PRI NAS LAHKO SKLENETE CORIS ZAVAROVANJE! 

 

Drugi o nas


-Hvala za sprejem in čudovit izlet v mandarine krasno je bilo vse pohvale agenciji

-Super, sem in smo veseli da ste uživali

-Ja se vidimo na izletu z veselimi muzikanti da koristimo nagrado

Martina

S turistično agencijo M&M Tours sem potovala prvič. Potovala sem že z marsikatero agencijo, ampak takšna kot je M&M Tours je še nisem srečala.Toliko dobre volje,smeha, vicev,glasbe in še bi lahko naštevala.
Takšnih agencij nam primanjkuje in hvala Bogu da jo imamo.Nikoli še nisem doživela kaj takšnega.Ta izlet mi bo ostal nepozaben.Potovala bom od sedaj naprej vedno samo s to agencijo.
Nimam besed bilo je več kot enkratno.To moraš doživeti in se prepričati! Domov sem prišla druga oseba(polna energije in dobre volje)
Lepe s soncem obsijane pozdrave!

Metka, Žalec

Pozdravljeni...ta vikend sem prvič z vami potovala v nabirati mandarine...moram vam povedat da sva se z možem imela super, kljub temu da ne poslušam rada narodno zabavno muziko...pohvaliti moram vso vašo organizacijo, vodičko, res ste se zelo potrudili in komaj čakam drugo leto, da se vam spet pridruživa...
Bila sva na avtobusu št. 3 in spali smo v hotelu Sunce..Super hotel, prijazni natakarji, hrana zelo okusna,topla in lahko Si Vzel kolikor si želel, kar drugi pravijo da v drugem hotelu tega ni bilo...zato bi mogoče lahko razmislili, da v bodoče organizirate bivanje v hotelu Sunce...pa še to moram povedat...gospod ki je na našem avtobusu igral harmoniko,je res super dec...nasmejali smo se njegovim šalami...
Hvala vam še enkrat za lepo doživetje in le tako naprej
Mojca

Mojca

Pozdravljeni,

v vaši prijetni družbi sem preživela čudovit podaljšan vikend. Bilo je nepozabno, animatorji duhoviti, zanimiva darila, prijetni potniki.
Hvala za vaš trud in organizacijo.
Prijatelji, sodelavci, sorodniki se sladkajo z sočnimi mandarinami. Bom pa skuhala tudi kak kozarček marmelade.
Hvala in vse dobro.
Vaša hvaležna potnica Magda Klopčič iz Trbovelj

Magda iz Trbovelj

Pozdravljeni,

v vaši prijetni družbi sem preživela čudovit podaljšan vikend. Bilo je nepozabno, animatorji duhoviti, zanimiva darila, prijetni potniki.
Hvala za vaš trud in organizacijo.
Prijatelji, sodelavci, sorodniki se sladkajo z sočnimi mandarinami. Bom pa skuhala tudi kak kozarček marmelade.
Hvala in vse dobro.
Vaša hvaležna potnica Magda Klopčič iz Trbovelj

Magda,Trbovelje