Obiranje mandarin

Opis programa


OBIRANJE MANDARIN 3dni


Sarajevo, Titov Bunker, Jablanica,izvir reke Bune in dolina reke NeretveDatum:    09. – 11.10.2020  in 23. – 25.10.2020


 


 


1. dan: Slovenija - Sarajevo


Zbor potnikov z zgodnjih jutranjih urah in vožnja skozi Hrvaško vse do Slavonskega Broda, kjer bomo prestopili mejo v Bosno in Hercegovino. Pot bomo nadaljevali mimo in Zenice proti Sarajevu. Ob prihodu v mesto si bomo najprej ogledali mestne znamenitosti skupaj z lokalnim vodnikom, nato pa boste imeli prost čas za samostojne oglede in nakupe na Baščaršiji, središču mesta, kjer najdete trgovinice, rokodelske delavnice, čevabdžinice ..  Po želji bostre lahko poskusili tudi znane »sarajevske čevape«. Popoldne se zopet zberemo in se odpravimo na ogled Tunela spasa oz tunela upanja, ki je bil v času vojne edini izhod( skrivni) iz obleganega mesta. Vožnja do hotela, namestitev v dvoposteljne sobe, večerja in nočitev.


 


2. dan: Sarajevo Konjic - Jablanica – izvir reke Bune – Neum


Po zajtrku  se odpravimo naprej po dolini reke Neretve vse do kraja do Konjic. Tu se bomo ustavili za ogled  Titovega bunkerja, ki je bil ena največjih skrivnosti v nekdanji Jugoslaviji. Z Njihov vodnik nam bo razkril marsikatero zanimivo informacijo. Nadaljevanje vožnje do Jablanice in kratek postanek za ogled mostu, prizorišča znamenite bitke za ranjence. Naš naslednji postanek bi pri izviru reke Bune. Izvir je tako močan, da takoj ustvari reko, ki je  prava mojstrovina narave. Videli boste tudi derviški samostan – tekija-(zunanji ogled). Samostan je dal zgraditi turški sultan v 16. Stoletju. Lahko se boste sprehodili ob reki ali pa se ustavili v eni izmed restavracij na kosilu,kavi…  Nato nas čaka le še pot proti morju. Odpravili se bomo do Neuma, kjer se bomo namestili v hotel. Pred večerjo boste imeli še nekaj prostega časa. Večerja v hotelu. Po večerji pa sledi zabava z živo glasbo. Nočitev.


 


3. dan: Neum -  dolina reke Neretve (obiranje mandarin) - Slovenija


Po zajtrku se bomo ob reki Neretvi odpeljali  do kraja Momiči, kjer nas bodo pričakali gusarji in nas pospremili na čolne - trupice. Vožnja po reki Norin, ob glasbi, pijači dobrodošlice, vse do nasadov mandarin. Sledi obiranje mandarin (3kg vključeni v ceno) . S trupicami se bomo nato  odpeljali do restavracije Lopoč, kjer bomo imeli kosilo z vključeno pijačo ter zabavo v spremstvu gusarjev in naših animatorjev. Sledi odhod proti domu. Prihod v poznih večernih urah.


 


CENA : 189 € na osebo za rezervacije do 30.07.2020


                                     REDNA CENA:  199 € na osebo
V CENO JE VKLJUČENO : Avtobusni prevoz, vodnik na poti, Ogled  Sarajeva z lokalnim vodnikom, obisk  tunela spasa, namestitev v dvoposteljni sobi, 1 x polpenzion v hotelu 4* v Sarajevu, vstopnina za ogled Titovega bunkerja, 1 x polpenzion v hotelu 4* v Neumu z zabavo zvečer, Program obiranja mandarin( vožnja s trupicami, kosilo z zabavo, 3 kg mandarin, animator, harmonikaš na avtobusu, zunanji ogledi po programuorganizacija in DDV

Termini: 9.-11.10.2020 in 23.-25.10.2020

Cena: od 189.00 €

Pošljite povpraševanje

 

Cena vključuje

  • Avtobusni prevoz, vodnik na poti, Ogled Sarajeva z lokalnim vodnikom, obisk tunela spasa, namestitev v dvoposteljni sobi, 1 x polpenzion v hotelu 4* v Sarajevu, vstopnina za ogled Titovega bunkerja, 1 x polpenzion v hotelu 4* v Neumu z zabavo zvečer, Program obiranja mandarin( vožnja s trupicami, kosilo z zabavo, 3 kg mandarin, animator, harmonikaš na avtobusu, zunanji ogledi po programuorganizacija in DDV

 

Doplačila

Mi o sebi

Podjetje M&M Tours, Mitja Moškotevc s.p. je bilo ustanovljeno leta 2007, ko se je lastnik podjetja odločil, da po dolgoletnih izkušnjah v prevozništvu, stopi na samostojno pot.

Opravljamo linijske avtobusne prevoze ter turistične prevoze po Sloveniji in tujini. Na željo mnogih posameznikov in skupin smo v letu 2013 odprli turistično agencijo, kjer skrbno pripravimo ponudbo za vaš prosti čas.

 

PRI NAS LAHKO SKLENETE CORIS ZAVAROVANJE! 

 

Drugi o nas

Pozdravljeni,

v vaši prijetni družbi sem preživela čudovit podaljšan vikend. Bilo je nepozabno, animatorji duhoviti, zanimiva darila, prijetni potniki.
Hvala za vaš trud in organizacijo.
Prijatelji, sodelavci, sorodniki se sladkajo z sočnimi mandarinami. Bom pa skuhala tudi kak kozarček marmelade.
Hvala in vse dobro.
Vaša hvaležna potnica Magda Klopčič iz Trbovelj

Magda iz Trbovelj

Lepo pozdravljeni

Lepo bi se zahvalila v imenu mojih prijavljenih za čudovite prvomajske praznike, ki smo jih preživeli v Poreču. Najprej bi pohvalila agencijo za korekten odnos in ugodno ceno . Prisrčna zahvala gre g.
Zlatkotu, ki nas je res zabaval do maksimuma. Hrana v hotelu, ni da ni več kot odlično. Zahvala tudi šoferju za srečno vožnjo.
Še enkrat prisrčna hvala vsem.

Hvaležne potnice
Prijazen pozdrav

Ivana,

S turistično agencijo M&M Tours sem potovala prvič. Potovala sem že z marsikatero agencijo, ampak takšna kot je M&M Tours je še nisem srečala.Toliko dobre volje,smeha, vicev,glasbe in še bi lahko naštevala.
Takšnih agencij nam primanjkuje in hvala Bogu da jo imamo.Nikoli še nisem doživela kaj takšnega.Ta izlet mi bo ostal nepozaben.Potovala bom od sedaj naprej vedno samo s to agencijo.
Nimam besed bilo je več kot enkratno.To moraš doživeti in se prepričati! Domov sem prišla druga oseba(polna energije in dobre volje)
Lepe s soncem obsijane pozdrave!

Metka, Žalec

Pozdravljeni...ta vikend sem prvič z vami potovala v nabirati mandarine...moram vam povedat da sva se z možem imela super, kljub temu da ne poslušam rada narodno zabavno muziko...pohvaliti moram vso vašo organizacijo, vodičko, res ste se zelo potrudili in komaj čakam drugo leto, da se vam spet pridruživa...
Bila sva na avtobusu št. 3 in spali smo v hotelu Sunce..Super hotel, prijazni natakarji, hrana zelo okusna,topla in lahko Si Vzel kolikor si želel, kar drugi pravijo da v drugem hotelu tega ni bilo...zato bi mogoče lahko razmislili, da v bodoče organizirate bivanje v hotelu Sunce...pa še to moram povedat...gospod ki je na našem avtobusu igral harmoniko,je res super dec...nasmejali smo se njegovim šalami...
Hvala vam še enkrat za lepo doživetje in le tako naprej
Mojca

Mojca

Spostovani!
Se vedno sem pod vtisi izleta OBIRANJE MANDARIN. Bilo je kvalitetno in odlicno organizirano !
Sedanje ponudbe vasih dogodivscin imam, bi vas pa prosila, ce slucajno posiljate novice po elektron.posti, me dajte zraven na seznam. Da se prijavimo na vesele muzikante. Lep pozdrav in hvala !
Super ekipa ste!!!
Brigita

Brigita iz Šentjurja