Obiranje mandarin

Opis programa


OBIRANJE MANDARIN 3dni


Kornati, dolina reke Neretve, slapovi reke Krke in SkradinDatum: 23. – 25.10.2020


 


 


 


1. dan: Slovenija – Kornati - Metković


Zbor potnikov v zgodnjih jutranjih urah in vožnja do Zadra. Od tod bomo pot nadaljevali s turistično ladjo, kjer se bomo najprej okrepčali z zajtrkom, nato pa si bomo ogledali Kornate, ki so najlepše in največje otočje, ki jih lahko najdemo v Jadranskem morju. Sestavlja jih kar 152 otokov, manjših otočkov ter različnih grebenov. Na ladji si bomo privoščili tudi kosilo, nato pa sledi vožnja do hotela, namestitev v dvoposteljne sobe, večerja, sprehod skozi mesto Metković in nočitev.


 


2. dan: Metković -  dolina reke Neretve (obiranje mandarin) - Metković


Po zajtrku se bomo ob reki Neretvi odpeljali  do kraja Momiči, kjer nas bodo pričakali gusarji in nas pospremili na čolne - trupice. Vožnja po reki Norin, ob glasbi, pijači dobrodošlice, vse do nasadov mandarin. Sledi obiranje mandarin (3kg vključeni v ceno) . S trupicami se bomo nato  odpeljali do restavracije Lopoč, kjer bomo imeli kosilo z vključeno pijačo ter zabavo z živo glasbo v spremstvu gusarjev in naših animatorjev. Ob povratku do hotela, boste imeli pred večerjo še nekaj prostega časa. Večerja v hotelu in nočitev.


 


3. dan: Metković – Narodni park slapovi reke Krke - Skradin - Slovenija


Po zajtrku zapustimo hotel in se odpravimo do Narodnega parka, kjer si bomo ogledali prečudovite slapove reke Krke. Sledi ogled mesta Skradin, ki je eno izmed najstarejših hrvaških mest. Navdušuje z ozkimi prepletenimi ulicami, oboki in stopnišči. Imeli boste nekaj časa zase, nato pa sledi odhod proti domu. Prihod v poznih večernih urah.


 


CENA:  199€ na osebo


 V CENO JE VKLJUČENO : Avtobusni prevoz, harmonikaš na avtobusu, vodnik na poti, vožnja z ladjico do Kornatov z vključenim zajtrkom in kosilom ter 1 pijačo, ter vstopnico v nacionalni park Kornati, 2x namestitev v dvoposteljni sobi s polpenzionom v hotelu, program obiranja mandarin (vožnja s trupicami, kosilo z zabavo, 3 kg mandarin, animator), vstopnica v nacionalni park Slapov reke Krke, zunanji ogledi po programu, organizacija in DDV.


 


Termini: 23.-25.10.2020

Cena: od 199.00 €

Pošljite povpraševanje

 

Cena vključuje

  • avtobusni prevoz,
  • harmonikaš na avtobusu, vodnik na poti, vožnja z ladjico do Kornatov z vključenim zajtrkom in kosilom ter 1 pijačo, ter vstopnico v nacionalni park Kornati, 2x namestitev v dvoposteljni sobi s polpenzionom v hotelu, program obiranja mandarin (vožnja s trupicami, kosilo z zabavo, 3 kg mandarin, animator), vstopnica v nacionalni park Slapov reke Krke, zunanji ogledi po programu, organizacija in DDV.

 

Doplačila

Mi o sebi

Podjetje M&M Tours, Mitja Moškotevc s.p. je bilo ustanovljeno leta 2007, ko se je lastnik podjetja odločil, da po dolgoletnih izkušnjah v prevozništvu, stopi na samostojno pot.

Opravljamo linijske avtobusne prevoze ter turistične prevoze po Sloveniji in tujini. Na željo mnogih posameznikov in skupin smo v letu 2013 odprli turistično agencijo, kjer skrbno pripravimo ponudbo za vaš prosti čas.

 

PRI NAS LAHKO SKLENETE CORIS ZAVAROVANJE! 

 

Drugi o nas

Pozdravljeni,

v vaši prijetni družbi sem preživela čudovit podaljšan vikend. Bilo je nepozabno, animatorji duhoviti, zanimiva darila, prijetni potniki.
Hvala za vaš trud in organizacijo.
Prijatelji, sodelavci, sorodniki se sladkajo z sočnimi mandarinami. Bom pa skuhala tudi kak kozarček marmelade.
Hvala in vse dobro.
Vaša hvaležna potnica Magda Klopčič iz Trbovelj

Magda iz Trbovelj

Potovanje z vami v mandarine je bilo super, že dolgo se z možem nisva imela tako luštno. Kar tako naprej.
Lep in prisrčen pozdrav vsem vam,ki ste vse to organizirali...se enkrat hvala.

Jerica, Laško

Pozdravljeni...ta vikend sem prvič z vami potovala v nabirati mandarine...moram vam povedat da sva se z možem imela super, kljub temu da ne poslušam rada narodno zabavno muziko...pohvaliti moram vso vašo organizacijo, vodičko, res ste se zelo potrudili in komaj čakam drugo leto, da se vam spet pridruživa...
Bila sva na avtobusu št. 3 in spali smo v hotelu Sunce..Super hotel, prijazni natakarji, hrana zelo okusna,topla in lahko Si Vzel kolikor si želel, kar drugi pravijo da v drugem hotelu tega ni bilo...zato bi mogoče lahko razmislili, da v bodoče organizirate bivanje v hotelu Sunce...pa še to moram povedat...gospod ki je na našem avtobusu igral harmoniko,je res super dec...nasmejali smo se njegovim šalami...
Hvala vam še enkrat za lepo doživetje in le tako naprej
Mojca

Mojca


-Hvala za sprejem in čudovit izlet v mandarine krasno je bilo vse pohvale agenciji

-Super, sem in smo veseli da ste uživali

-Ja se vidimo na izletu z veselimi muzikanti da koristimo nagrado

Martina

Pozdravljeni!
Pravkar smo se vrnili iz letošnjega obiranja mandarin. Še polna vtisov sva sklenila, da vam napiševa par besed. Z vami sva šla s priporočili prijateljev prvič. Kaj človek pričakuje od takšnega izleta, ki je v primerjavi z konkurenčnimi agencijami od 50-100 evrov cenejši? Nekaj osnovnega: prevoz, hotel z mimimalno oskrbo, še kaj malega zraven in to je v glavnem to. Po treh dneh druženja z vami lahko trdim povsem nasprotno. Kot prvo ste poskrbeli, da je vožnja z vašim odličnim osebjem (vodičko, »šefico«, zanesljivim in vedno dobrovoljnim šoferjem, pa seveda legendarnim Jožijem) kljub oprtimi koleni v prednji sedež minila vsaj pol hitreje, kot bi človek pričakoval. Hotel je res star 45 let, vendar čist, z zelo prijaznim osebjem, okusno in količinsko več kot zadovoljivo hrano. To pa je zame kot popotniku pomembno. Degustacije pršuta in vina tudi vemo kako izgledajo ponavadi. Rezina pršuta na kakšnem sodu in pol deci vina. V vaši režiji je bila to prava malica in preizkus uporabnosti vina pri večjih količinah. Še veliko pohval bi vam lahko navedel (muzikanti od doma, vožnje z ladjicami…), pa sem že tako dolg. Če zaključim, pohvale vsem, ki pripravite takšen izlet. Na vsakem koraku se vidi, da vam to ni le služba, temveč da v pripravo vložite tudi del svoje duše. To pa se ne da pokriti samo z denarjem. Ne obljubiva, da bova vse prihodnje izlete opravila pri vas, obljubiva pa, da bova prvo pregledala vaš program, če bo kaj od tega, kar bova iskala, našla pri vas. Še enkrat vsem hvala.
Lep pozdrav vsem

Marjan in Teja, čemšeniška partija