Obiranje mandarin 2019

Opis programa

 1.dan: Slovenija – Međugorje – Mostar – Neum

V zgodnjih urah bomo krenili iz Celja, mimo Laškega, Krškega, se zapeljali proti Hrvaški ter nato vstopili v Bosno do Međugorja. Po želji se boste lahko povzpeli na hrib Crnica, kjer stoji kip Matere Božje. Postanek v mestu in čas za samostojne oglede in nakupe. Vožnja do Mostarja, katerega si bomo ogledali z lokalnim vodnikom. Morda bomo ujeli tudi skok iz legendarnega mostu, v reko Neretvo. Nekaj prostega časa za kosilo, nakupe in samostojno raziskovanje. Vožnja do Neuma, kjer se bomo namestili v hotel. Večerja in nočitev.2.dan: Neum – Pelješac – Vela Luka, Korčula – Neum

Po zajtrku bomo zapustili hotel in se odpeljali na polotok Peljašc, ki je znan po gojenju oljk in vinske trte. Obiskali bomo znano vinsko klet, kjer nam bodo predstavili njihova vina, Plavac, Dingač in Prošek. Vina bomo tudi poizkusili, ob tem pa prigriznili kruh, sir in pršut. Sledi vožnja do Orebiča, kjer se bomo vkrcali na trajekt in s kratko vožnjo že prispeli na otok Korčula. Odpeljali se bomo do Vele Luke, rojstnega kraja Oliverja Dragojevića. Obiskali bomo njegov grob. Nekaj prostega časa za kavico. Sledi vožnja v smeri mesta Korčula in vkrcanje na trajekt ter vožnja na polotok Pelješac ter do Neuma. Večerja z zabavo. Nočitev.


3.dan: Neum – Dolina reke Neretve - Slovenija

Po zajtrku se bomo odpeljali v dolino Neretve, do kraja Momiči, kjer nas bodo pričakali gusarji in nas pospremili na ladje (trupice). Vožnja po reki Norin, ob glasbi, pijači dobrodošlice, vse do nasadov mandarin. Sledi obiranje mandarin (3kg vključeni v ceno) . S trupicami se bomo nato odpeljali do restavracije Lopoč, kjer bomo imeli kosilo z vključeno pijačo ter zabavo v spremstvu gusarjev in naših animatorjev. Sledi odhod proti domu. Prihod v poznih večernih urah.


CENA: 180€ za rezervacije do 30.7.2019


REDNA CENA: 195€


Termini: 11.-13.10.2019; 25.-27.10.2019

Cena: 195.00 €

Pošljite povpraševanje

 

Cena vključuje

 • Avtobusni prevoz
 • obisk Međugorja
 • Obisk Mostarja ter lokalno vodenje
 • 2x pol penzion v hotelu v 1/2 sobah
 • Ogled vinske kleti
 • Degustacija vin ter prigrizek kruh, sir in pršut, Trajektni prevoz na Korčulo,
 • Obisk Vele Luke ter groba Oliverja Dragojeviča
 • Vožnja s trupicami po delti reke Neretve,
 • Pijača dobrodošlice
 • 3 kg mandarin, kosilo z vključeno pijačo
 • Animacija z gusarji
 • Spremstvo našega animatorja
 • Vodenje izleta, organizacijo ter nezgodno Zavarovanje potnikov na avtobusu

 

Doplačila

 • Enoposteljna soba: 15€/noč

Mi o sebi

Podjetje M&M Tours, Mitja Moškotevc s.p. je bilo ustanovljeno leta 2007, ko se je lastnik podjetja odločil, da po dolgoletnih izkušnjah v prevozništvu, stopi na samostojno pot.

Opravljamo linijske avtobusne prevoze ter turistične prevoze po Sloveniji in tujini. Na željo mnogih posameznikov in skupin smo v letu 2013 odprli turistično agencijo, kjer skrbno pripravimo ponudbo za vaš prosti čas.

 

PRI NAS LAHKO SKLENETE CORIS ZAVAROVANJE! 

 

Drugi o nas

S turistično agencijo M&M Tours sem potovala prvič. Potovala sem že z marsikatero agencijo, ampak takšna kot je M&M Tours je še nisem srečala.Toliko dobre volje,smeha, vicev,glasbe in še bi lahko naštevala.
Takšnih agencij nam primanjkuje in hvala Bogu da jo imamo.Nikoli še nisem doživela kaj takšnega.Ta izlet mi bo ostal nepozaben.Potovala bom od sedaj naprej vedno samo s to agencijo.
Nimam besed bilo je več kot enkratno.To moraš doživeti in se prepričati! Domov sem prišla druga oseba(polna energije in dobre volje)
Lepe s soncem obsijane pozdrave!

Metka, Žalec

Pozdravljeni!
Pravkar smo se vrnili iz letošnjega obiranja mandarin. Še polna vtisov sva sklenila, da vam napiševa par besed. Z vami sva šla s priporočili prijateljev prvič. Kaj človek pričakuje od takšnega izleta, ki je v primerjavi z konkurenčnimi agencijami od 50-100 evrov cenejši? Nekaj osnovnega: prevoz, hotel z mimimalno oskrbo, še kaj malega zraven in to je v glavnem to. Po treh dneh druženja z vami lahko trdim povsem nasprotno. Kot prvo ste poskrbeli, da je vožnja z vašim odličnim osebjem (vodičko, »šefico«, zanesljivim in vedno dobrovoljnim šoferjem, pa seveda legendarnim Jožijem) kljub oprtimi koleni v prednji sedež minila vsaj pol hitreje, kot bi človek pričakoval. Hotel je res star 45 let, vendar čist, z zelo prijaznim osebjem, okusno in količinsko več kot zadovoljivo hrano. To pa je zame kot popotniku pomembno. Degustacije pršuta in vina tudi vemo kako izgledajo ponavadi. Rezina pršuta na kakšnem sodu in pol deci vina. V vaši režiji je bila to prava malica in preizkus uporabnosti vina pri večjih količinah. Še veliko pohval bi vam lahko navedel (muzikanti od doma, vožnje z ladjicami…), pa sem že tako dolg. Če zaključim, pohvale vsem, ki pripravite takšen izlet. Na vsakem koraku se vidi, da vam to ni le služba, temveč da v pripravo vložite tudi del svoje duše. To pa se ne da pokriti samo z denarjem. Ne obljubiva, da bova vse prihodnje izlete opravila pri vas, obljubiva pa, da bova prvo pregledala vaš program, če bo kaj od tega, kar bova iskala, našla pri vas. Še enkrat vsem hvala.
Lep pozdrav vsem

Marjan in Teja, čemšeniška partija

Pozdravljeni,

v vaši prijetni družbi sem preživela čudovit podaljšan vikend. Bilo je nepozabno, animatorji duhoviti, zanimiva darila, prijetni potniki.
Hvala za vaš trud in organizacijo.
Prijatelji, sodelavci, sorodniki se sladkajo z sočnimi mandarinami. Bom pa skuhala tudi kak kozarček marmelade.
Hvala in vse dobro.
Vaša hvaležna potnica Magda Klopčič iz Trbovelj

Magda,Trbovelje

Lepo pozdravljeni

Lepo bi se zahvalila v imenu mojih prijavljenih za čudovite prvomajske praznike, ki smo jih preživeli v Poreču. Najprej bi pohvalila agencijo za korekten odnos in ugodno ceno . Prisrčna zahvala gre g.
Zlatkotu, ki nas je res zabaval do maksimuma. Hrana v hotelu, ni da ni več kot odlično. Zahvala tudi šoferju za srečno vožnjo.
Še enkrat prisrčna hvala vsem.

Hvaležne potnice
Prijazen pozdrav

Ivana,

Potovanje z vami v mandarine je bilo super, že dolgo se z možem nisva imela tako luštno. Kar tako naprej.
Lep in prisrčen pozdrav vsem vam,ki ste vse to organizirali...se enkrat hvala.

Jerica, Laško