Otok Vis - Hotel Biševo z avtobusnim prevozom

Opis programa

OTOK VIS - HOTEL BIŠEVO** Z AVTOBUSOM


(Vključeno tudi: animator in degustacija vina)


TERMIN: 29.08. – 05.09.2020 


 


 


 


Hotel se nahaja v Komiži na čudovitem otoku Vis, le 10 m od plaže. Ponuja brezplačen brezžični internet. Vsaka soba je svetlo opremljena, vključuje pa satelitsko TV, hladilnik, sedežno garnituro s pisalno mizo ter zasebno kopalnico s prho in z brezplačnim toaletnim priborom. Nekatere enote so klimatizirane in imajo balkon. V hotelu vam nudijo samopostrežni zajtrk in večerjo, kjer lahko izbirate med več ponujenimi meniji ter solatni bife. Igrate lahko mini golf, tenis, košarko, odbojko in nogomet. V hotelu je tudi trgovina s spominki.


Na počitnicah vas bo spremljal tudi naš animator, ki bos skrbel, da bo mera dobre volje in smeha polna. En večer pa vas bo tudi pospremil do centra mesta Komiže, kjer se boste lahko sprehodili po ozkih ulicah, si nakupili spominke ali pa preprosto posedeli ob promenadi. Izpustili pa ne boste niti degustacije lokalnih vin.


Imeli pa boste tudi možnost dodatnega izleta v Modro špiljo, ki je vodna jama in ena najlepših in najbolj znanih naravnih znamenitosti na Jadranu. Posebna pa je zato, saj je v določenih delih dneva obarvana v neverjetno modro barvo. Tja se odpravite iz Komiže s čolni in preživite lep dan na morju.


First minute CENA =  379 € - za prijave do 31.01.2020


REDNA CENA = 405 €


(Cena je preračunana na prijavo min. 40 potnikov)


 


 

 

Termini: 29.08. - 05.09.2020

Cena: od 379.00 €

Pošljite povpraševanje

 

Cena vključuje

 • Ø Avtobusni prevoz
 • Ø Prevoz s trajektom
 • Ø 7 x polpenzion in tur. taksa -namestitev v sobi 1/ 2 TWC classic, park stran
 • Ø Ogled mestnega jedra
 • Ø Zabavni večeri
 • Ø Spremstvo našega animatorja
 • Ø Degustacija lokalnega vina
 • Ø Osnovno nezgodno zavarovanje potnikov

 

Doplačila

 • Ø soba 1/1 70 €
 • Ø soba 1/ 2 TWC park, balkon 14 eur/ os/teden ALI soba 1/ 2 TWC balkon, pogled morje 28 eur7os7teden
 • Ø Možno doplačilo na licu mesta za fakultativni izlet z ladjo v Modro špiljo ali poldnevni izlet po otoku
 • Ø v primeru manj kot 40 prijavljenih potnikov se cena zviša za 30€

Mi o sebi

Podjetje M&M Tours, Mitja Moškotevc s.p. je bilo ustanovljeno leta 2007, ko se je lastnik podjetja odločil, da po dolgoletnih izkušnjah v prevozništvu, stopi na samostojno pot.

Opravljamo linijske avtobusne prevoze ter turistične prevoze po Sloveniji in tujini. Na željo mnogih posameznikov in skupin smo v letu 2013 odprli turistično agencijo, kjer skrbno pripravimo ponudbo za vaš prosti čas.

 

PRI NAS LAHKO SKLENETE CORIS ZAVAROVANJE! 

 

Drugi o nas

Lepa hvala za odlično organizacijo izleta OBIRANJE MANDARIN 25.-27.10. Bila sem prvič z vami in bilo mi je zelo lepo. Posebej moram pohvaliti vodičko in animatorja na 3. avtobusu. Še enkrat hvala. Še bom potovala z vami.
Zdenka iz Štor

Zdenka iz Štor

Lepo pozdravljeni

Lepo bi se zahvalila v imenu mojih prijavljenih za čudovite prvomajske praznike, ki smo jih preživeli v Poreču. Najprej bi pohvalila agencijo za korekten odnos in ugodno ceno . Prisrčna zahvala gre g.
Zlatkotu, ki nas je res zabaval do maksimuma. Hrana v hotelu, ni da ni več kot odlično. Zahvala tudi šoferju za srečno vožnjo.
Še enkrat prisrčna hvala vsem.

Hvaležne potnice
Prijazen pozdrav

Ivana,

Pozdravljeni,

v vaši prijetni družbi sem preživela čudovit podaljšan vikend. Bilo je nepozabno, animatorji duhoviti, zanimiva darila, prijetni potniki.
Hvala za vaš trud in organizacijo.
Prijatelji, sodelavci, sorodniki se sladkajo z sočnimi mandarinami. Bom pa skuhala tudi kak kozarček marmelade.
Hvala in vse dobro.
Vaša hvaležna potnica Magda Klopčič iz Trbovelj

Magda iz Trbovelj

S turistično agencijo M&M Tours sem potovala prvič. Potovala sem že z marsikatero agencijo, ampak takšna kot je M&M Tours je še nisem srečala.Toliko dobre volje,smeha, vicev,glasbe in še bi lahko naštevala.
Takšnih agencij nam primanjkuje in hvala Bogu da jo imamo.Nikoli še nisem doživela kaj takšnega.Ta izlet mi bo ostal nepozaben.Potovala bom od sedaj naprej vedno samo s to agencijo.
Nimam besed bilo je več kot enkratno.To moraš doživeti in se prepričati! Domov sem prišla druga oseba(polna energije in dobre volje)
Lepe s soncem obsijane pozdrave!

Metka, Žalec


-Hvala za sprejem in čudovit izlet v mandarine krasno je bilo vse pohvale agenciji

-Super, sem in smo veseli da ste uživali

-Ja se vidimo na izletu z veselimi muzikanti da koristimo nagrado

Martina