Potepanje po Bosni in Hercegovini

Opis programa

 


1.DAN : CELJE – MOSTAR – JABLANICA - KONJIC


Odhod avtobusa iz Celja, Laškega, čez Hrvaško, do meje z Bosno, nadaljevanje poti v smeri proti Mostarju. Prihod opoldan. Odpeljali se bomo v samo srce mesta, kjer nas bo pričakal lokalni vodnik, ki nas bo vodil na Stari most ter naprej po mestu. Sledilo bo nekaj prostega časa za ustvarjanje spominov, nato pa vožnja do Jablanice, kraja, ki je znan po znameniti Bitki na Neretvi. Kasneje se bomo odpeljali v Konjic, kjer si bomo ogledali Titov bunker. Pozno popoldne se bomo nastanili v etno vasi, kjer bomo imeli večerjo in ogromno časa za zabavo, druženje in počitek.

 


2. DAN : KONJIC – SARAJEVO - CELJE


Po zajtrku sledi vožnja do Sarajeva, kjer nas bo zopet pričakal lokalni vodnik in nam razkazal prelepo staro mestno jedro. Ogledali si bomo stavbo »Oslobođenja«, Skenderijo, Principov most, Židovsko sinagogo in še mnogo več. Na Baščariji, ki velja za srce mesta, boste imeli nekaj prostega časa za obisk številnih trgovinic, obrtniških delavnic, kavarnic, lahko pa si boste privoščili tudi znamenite sarajevske čevapčiče. Sledi še ogled Tunela spasa oziroma Tunela upanja, nato pa vožnja nazaj proti Sloveniji. Prihod domov v poznih večernih urah.


CENA: 133€ (ob prijavi najmanj 40 oseb)


            155€ (ob prijavi najmanj 30 oseb)                 

Termini: 12.-13.10.2019

Cena: od 133.00 €

Pošljite povpraševanje

 

Cena vključuje

  • Avtobusni prevoz z vsemi pristojbinami in cestninami
  • Vstopnino v Titov bunker in Tunel upanja
  • Zunanje oglede po programu
  • 1x nastanitev z zajtrkom v etno vasi
  • Večerjo z glasbo
  • Lokalno vodenje po Mostarju in Sarajevu
  • Organizacijo in izvedbo izleta

 

Doplačila

Mi o sebi

Podjetje M&M Tours, Mitja Moškotevc s.p. je bilo ustanovljeno leta 2007, ko se je lastnik podjetja odločil, da po dolgoletnih izkušnjah v prevozništvu, stopi na samostojno pot.

Opravljamo linijske avtobusne prevoze ter turistične prevoze po Sloveniji in tujini. Na željo mnogih posameznikov in skupin smo v letu 2013 odprli turistično agencijo, kjer skrbno pripravimo ponudbo za vaš prosti čas.

 

PRI NAS LAHKO SKLENETE CORIS ZAVAROVANJE! 

 

Drugi o nas

Pozdravljeni,

v vaši prijetni družbi sem preživela čudovit podaljšan vikend. Bilo je nepozabno, animatorji duhoviti, zanimiva darila, prijetni potniki.
Hvala za vaš trud in organizacijo.
Prijatelji, sodelavci, sorodniki se sladkajo z sočnimi mandarinami. Bom pa skuhala tudi kak kozarček marmelade.
Hvala in vse dobro.
Vaša hvaležna potnica Magda Klopčič iz Trbovelj

Magda,Trbovelje

Lepo pozdravljeni

Lepo bi se zahvalila v imenu mojih prijavljenih za čudovite prvomajske praznike, ki smo jih preživeli v Poreču. Najprej bi pohvalila agencijo za korekten odnos in ugodno ceno . Prisrčna zahvala gre g.
Zlatkotu, ki nas je res zabaval do maksimuma. Hrana v hotelu, ni da ni več kot odlično. Zahvala tudi šoferju za srečno vožnjo.
Še enkrat prisrčna hvala vsem.

Hvaležne potnice
Prijazen pozdrav

Ivana,

Pozdravljeni!
Pravkar smo se vrnili iz letošnjega obiranja mandarin. Še polna vtisov sva sklenila, da vam napiševa par besed. Z vami sva šla s priporočili prijateljev prvič. Kaj človek pričakuje od takšnega izleta, ki je v primerjavi z konkurenčnimi agencijami od 50-100 evrov cenejši? Nekaj osnovnega: prevoz, hotel z mimimalno oskrbo, še kaj malega zraven in to je v glavnem to. Po treh dneh druženja z vami lahko trdim povsem nasprotno. Kot prvo ste poskrbeli, da je vožnja z vašim odličnim osebjem (vodičko, »šefico«, zanesljivim in vedno dobrovoljnim šoferjem, pa seveda legendarnim Jožijem) kljub oprtimi koleni v prednji sedež minila vsaj pol hitreje, kot bi človek pričakoval. Hotel je res star 45 let, vendar čist, z zelo prijaznim osebjem, okusno in količinsko več kot zadovoljivo hrano. To pa je zame kot popotniku pomembno. Degustacije pršuta in vina tudi vemo kako izgledajo ponavadi. Rezina pršuta na kakšnem sodu in pol deci vina. V vaši režiji je bila to prava malica in preizkus uporabnosti vina pri večjih količinah. Še veliko pohval bi vam lahko navedel (muzikanti od doma, vožnje z ladjicami…), pa sem že tako dolg. Če zaključim, pohvale vsem, ki pripravite takšen izlet. Na vsakem koraku se vidi, da vam to ni le služba, temveč da v pripravo vložite tudi del svoje duše. To pa se ne da pokriti samo z denarjem. Ne obljubiva, da bova vse prihodnje izlete opravila pri vas, obljubiva pa, da bova prvo pregledala vaš program, če bo kaj od tega, kar bova iskala, našla pri vas. Še enkrat vsem hvala.
Lep pozdrav vsem

Marjan in Teja, čemšeniška partija

Pozdravljeni,

v vaši prijetni družbi sem preživela čudovit podaljšan vikend. Bilo je nepozabno, animatorji duhoviti, zanimiva darila, prijetni potniki.
Hvala za vaš trud in organizacijo.
Prijatelji, sodelavci, sorodniki se sladkajo z sočnimi mandarinami. Bom pa skuhala tudi kak kozarček marmelade.
Hvala in vse dobro.
Vaša hvaležna potnica Magda Klopčič iz Trbovelj

Magda iz Trbovelj

Potovanje z vami v mandarine je bilo super, že dolgo se z možem nisva imela tako luštno. Kar tako naprej.
Lep in prisrčen pozdrav vsem vam,ki ste vse to organizirali...se enkrat hvala.

Jerica, Laško