Predbožični Dunaj

Opis programa

Odhod avtobusa iz Laškega ob 4.30 uri, Celja ob 5.00 uri, nato pa vožnja mimo Maribora, Gradca z vmesnimi postanki do Dunaja. Naš prvi postanek bo pri dvorcu Schönbrunn, letni rezidenci Habsburžanov s čudovitim vrtom, ki si gaa bomo ogledali od zunaj. Tukaj se bomo lahko ogreli s kakšno skodelico čaja ali kuhanega vina, saj je pred palačo manjši božični sejem. Sledila bo vožnja do mestnega središča po ringu, kjer bomo lahko občudovali mogočne zgradbe: državna opera, umetnostnozgodovinski in naravoslovni muzej, parlament, mestna hiša, dvorno gledališče… Ogled Dunaja bomo nadaljevali peš mimo Hofburga, grobnice Habsburžanov po znameniti Koroški ulici do Štefanove cerkve. Nadalje se bomo predali prazničnemu vzdušju ob sprehodu po božičnem sejmu, kjer bo čas za individualne nakupe in obisk stojnic. V popoldanskih urah sledi vožnja proti Sloveniji s prihodom v poznih večernih urah.


CENA: 36€ (pri udeležbi 45 oseb), 45€ (pri udeležbi 35 oseb)


Otrok do 12 let v spremstvu 2 odraslih ima 15% popust


 


Termini: 15.12.2019

Cena: od 36.00 €

Pošljite povpraševanje

 

Cena vključuje

  • Avtobusni prevoz na opisani relaciji, cestnine in parkirnine
  • Oglede (brez vstopnin) po programu
  • Organizacijo in vodenje izleta

 

Doplačila

Mi o sebi

Podjetje M&M Tours, Mitja Moškotevc s.p. je bilo ustanovljeno leta 2007, ko se je lastnik podjetja odločil, da po dolgoletnih izkušnjah v prevozništvu, stopi na samostojno pot.

Opravljamo linijske avtobusne prevoze ter turistične prevoze po Sloveniji in tujini. Na željo mnogih posameznikov in skupin smo v letu 2013 odprli turistično agencijo, kjer skrbno pripravimo ponudbo za vaš prosti čas.

 

PRI NAS LAHKO SKLENETE CORIS ZAVAROVANJE! 

 

Drugi o nas

Spostovani!
Se vedno sem pod vtisi izleta OBIRANJE MANDARIN. Bilo je kvalitetno in odlicno organizirano !
Sedanje ponudbe vasih dogodivscin imam, bi vas pa prosila, ce slucajno posiljate novice po elektron.posti, me dajte zraven na seznam. Da se prijavimo na vesele muzikante. Lep pozdrav in hvala !
Super ekipa ste!!!
Brigita

Brigita iz Šentjurja

S turistično agencijo M&M Tours sem potovala prvič. Potovala sem že z marsikatero agencijo, ampak takšna kot je M&M Tours je še nisem srečala.Toliko dobre volje,smeha, vicev,glasbe in še bi lahko naštevala.
Takšnih agencij nam primanjkuje in hvala Bogu da jo imamo.Nikoli še nisem doživela kaj takšnega.Ta izlet mi bo ostal nepozaben.Potovala bom od sedaj naprej vedno samo s to agencijo.
Nimam besed bilo je več kot enkratno.To moraš doživeti in se prepričati! Domov sem prišla druga oseba(polna energije in dobre volje)
Lepe s soncem obsijane pozdrave!

Metka, Žalec

Pozdravljeni,

v vaši prijetni družbi sem preživela čudovit podaljšan vikend. Bilo je nepozabno, animatorji duhoviti, zanimiva darila, prijetni potniki.
Hvala za vaš trud in organizacijo.
Prijatelji, sodelavci, sorodniki se sladkajo z sočnimi mandarinami. Bom pa skuhala tudi kak kozarček marmelade.
Hvala in vse dobro.
Vaša hvaležna potnica Magda Klopčič iz Trbovelj

Magda iz Trbovelj

Lepa hvala za odlično organizacijo izleta OBIRANJE MANDARIN 25.-27.10. Bila sem prvič z vami in bilo mi je zelo lepo. Posebej moram pohvaliti vodičko in animatorja na 3. avtobusu. Še enkrat hvala. Še bom potovala z vami.
Zdenka iz Štor

Zdenka iz Štor

Lepo pozdravljeni

Lepo bi se zahvalila v imenu mojih prijavljenih za čudovite prvomajske praznike, ki smo jih preživeli v Poreču. Najprej bi pohvalila agencijo za korekten odnos in ugodno ceno . Prisrčna zahvala gre g.
Zlatkotu, ki nas je res zabaval do maksimuma. Hrana v hotelu, ni da ni več kot odlično. Zahvala tudi šoferju za srečno vožnjo.
Še enkrat prisrčna hvala vsem.

Hvaležne potnice
Prijazen pozdrav

Ivana,