Predbožični izlet Trst in Koper (Čudolandija)

Opis programa

 PREDBOŽIČNI IZLET


Trst in Koper (Čudolandija)Datum 05.12.2020


 


Odhod v jutranjih urah in vožnja proti Italiji. Najprej se bomo ustavili v Trstu. Mesto je bilo nekoč glavno pristanišče avstro-ogrskega cesarstva, zato se njegovi najpomembnejši spomeniki nanašajo na to zlato obdobje. Raziskovanje  znamenitosti v središču mesta, kjer boste lahko doživeli praznični utrip. Lahko bomo nakupili darila, poskusili raznovrstne slaščice in ostale italijanske dobrote, popili capuccino… Prosto  za sprehod po praznično okrašenih ulicah. Nato se odpravimo na slovensko stran, v Koper. Sprehodili se bomo po ulicah in občudovali pročelja zgradb iz 15. Stoletja, se sprehodili mimo najbolj znane koprske palače – Pretorske palače, mimo cerkve Marijinega vnebovzetja ter seveda mestnega stolpa, na katerega se boste po želji in ob doplačilu lahko tudi povzpeli in občudovali razgled na slovensko Istro. Nato pa boste imeli prosti čas za ogled lučk in sprehod med božičnimi stojnicami. Srce novoletne razsvetljave mestnega središča bo Čudolandija na Ukmarjevem trgu, kjer bodo umestili atraktivne 3D svetleče motive – medvedek, snežak, kočija, svetilnik …, s katerimi bodo pričarali pravljično igrivo atmosferoTrg Brolo bodo okrasili z letečimi preprogami v pisanih barvah in tako dosegli igrivost z orientalskim pridihom, na Prešernovem trgu pa se bodo poigrali z dekorativnimi svetlobnimi elementi različnih barv in cvetličnih simbolov, ki ponazarjajo pomlad. Ne smete zamuditi, kako se Koper iz obmorskega mesteca prelevi v pravo zimsko pravljico. V večernih urah odhod domov.


CENA: 28 € (pri najmanj 45 prijavljenih potnikih)

33 € (pri najmanj 30 prijavljenih
 potnikih)


 


  

Cena: od 28.00 €

Pošljite povpraševanje

 

Cena vključuje

  • Ø Avtobusni prevoz, cestnine, DDV
  • Ø Zunanje oglede po programu
  • Ø Vodnika na poti

 

Doplačila

Mi o sebi

Podjetje M&M Tours, Mitja Moškotevc s.p. je bilo ustanovljeno leta 2007, ko se je lastnik podjetja odločil, da po dolgoletnih izkušnjah v prevozništvu, stopi na samostojno pot.

Opravljamo linijske avtobusne prevoze ter turistične prevoze po Sloveniji in tujini. Na željo mnogih posameznikov in skupin smo v letu 2013 odprli turistično agencijo, kjer skrbno pripravimo ponudbo za vaš prosti čas.

 

PRI NAS LAHKO SKLENETE CORIS ZAVAROVANJE! 

 

Drugi o nas


-Hvala za sprejem in čudovit izlet v mandarine krasno je bilo vse pohvale agenciji

-Super, sem in smo veseli da ste uživali

-Ja se vidimo na izletu z veselimi muzikanti da koristimo nagrado

Martina

Lepa hvala za odlično organizacijo izleta OBIRANJE MANDARIN 25.-27.10. Bila sem prvič z vami in bilo mi je zelo lepo. Posebej moram pohvaliti vodičko in animatorja na 3. avtobusu. Še enkrat hvala. Še bom potovala z vami.
Zdenka iz Štor

Zdenka iz Štor

Pozdravljeni...ta vikend sem prvič z vami potovala v nabirati mandarine...moram vam povedat da sva se z možem imela super, kljub temu da ne poslušam rada narodno zabavno muziko...pohvaliti moram vso vašo organizacijo, vodičko, res ste se zelo potrudili in komaj čakam drugo leto, da se vam spet pridruživa...
Bila sva na avtobusu št. 3 in spali smo v hotelu Sunce..Super hotel, prijazni natakarji, hrana zelo okusna,topla in lahko Si Vzel kolikor si želel, kar drugi pravijo da v drugem hotelu tega ni bilo...zato bi mogoče lahko razmislili, da v bodoče organizirate bivanje v hotelu Sunce...pa še to moram povedat...gospod ki je na našem avtobusu igral harmoniko,je res super dec...nasmejali smo se njegovim šalami...
Hvala vam še enkrat za lepo doživetje in le tako naprej
Mojca

Mojca

Lepo pozdravljeni

Lepo bi se zahvalila v imenu mojih prijavljenih za čudovite prvomajske praznike, ki smo jih preživeli v Poreču. Najprej bi pohvalila agencijo za korekten odnos in ugodno ceno . Prisrčna zahvala gre g.
Zlatkotu, ki nas je res zabaval do maksimuma. Hrana v hotelu, ni da ni več kot odlično. Zahvala tudi šoferju za srečno vožnjo.
Še enkrat prisrčna hvala vsem.

Hvaležne potnice
Prijazen pozdrav

Ivana,

Pozdravljeni,

v vaši prijetni družbi sem preživela čudovit podaljšan vikend. Bilo je nepozabno, animatorji duhoviti, zanimiva darila, prijetni potniki.
Hvala za vaš trud in organizacijo.
Prijatelji, sodelavci, sorodniki se sladkajo z sočnimi mandarinami. Bom pa skuhala tudi kak kozarček marmelade.
Hvala in vse dobro.
Vaša hvaležna potnica Magda Klopčič iz Trbovelj

Magda,Trbovelje