Prlekija - turistični boni

Opis programa


 


 


PRLEKIJA


TERMIN: 10.9. - 12.9.2021Da bodo počitniški dnevi še bolj brezskrbni, se nam pridružite na počitnicah z avtobusom! 


1.       dan


V jutranjih urah se bomo odpravili proti Ptuju. Vmes se bomo ustavili na kavici, ob prihodu pa si bomo ogledali mesto Ptuj. Kasneje se odpravimo proti Ormožu, kjer si ob degustaciji ogledamo vinsko klet Ormož, nato pa se odpravimo do Hotela Radin v Radencih. Po namestitvi boste lahko uživali v notranjih in zunanjih bazenih, ter svetu savn. Posebnost Hotela Radin je Salon zdravja z izvirom naravne mineralne vode iz Radencev, ki si jo natočite neposredno ob izviru ali v njenih mehurčkih uživate v kopelih. Po večerji v hotelu se bomo družili in zaplesali ob zvokih harmonike.


2.       dan


Zajtrk v hotelu in prosti čas, ki ga lahko izkoristite za kopanje, koriščenje drugih hotelskih storitev ali prosto potepanje po Prlekiji.  V popoldanskih urah, pa se bomo z avtobusom odpeljali do Čebelarskega muzeja. Ob ogledu muzeja bomo spoznali čebelarstvo, njegovo zgodovino, prikazali nam bodo proces pridobitve meda, medenih likerjev, izdelkov iz voska in še in še.. Hkrati si bomo ogledali tudi zeliščni vrt in degustirali njihove izdelke. Sledi ogled vinske kleti in degustacija, kasneje pa še večerja na turistični kmetiji, kjer bo za zabavo zopet poskrbel naš animator.


3.       dan


Zajtrk v hotelu in še nekaj prostega časa za zadnje trenutke uživanja v termalni vodi. Po odhodu iz hotela se odpravimo do reke Mure, kjer bomo spoznali splavarjenje in se z brodom zapeljali čez Muro. Sledi ogled trgovine, kjer prodajajo moko, meljejo in luščijo žito. Spoznali boste mlinarstvo in kupili boste lahko njihove izdelke. Ker pa je Prlekija znana po lončarstvu, si bomo za konec ogledali še to obrt. Pri družini, ki se že 140 let ukvarja z lončarstvom, si bomo ogledali muzej in spoznali lončarstvo. Sledi večerja in odhod proti domu, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.


 


MOŽNOST UNOVČITVE DRŽAVNIH TURISTIČNIH BONOV V VREDNOSTI 126,00€  


DOPLAČILO SAMO 115,00€


(pri udeležbi min 30 potnikov)


 


 

Termini: 10.9.-12.9.2021

Cena: od 115.00 €

Pošljite povpraševanje

 

Cena vključuje

 • - 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljnih sobah
 • - neomejeno kopanje
 • - kopalni plašč
 • - 3x večerja
 • - prijavnina in turistična taksa
 • - prevoz s turističnim avtobusom
 • - zabavni večeri z animatorjem
 • - ogledi po programu (mesto Ptuj, 2x vinska klet, čebelarstvo, turistična kmetija, brod na Muri, lončarstvo, mlinarstvo)
 • - organizacija in vodenje izleta

 

Doplačila

 • Doplačila:
 • - enoposteljna soba 17€/dan
 • - v primeru manjšega števila prijav (20 potnikov) se doplača 25€

Mi o sebi

Podjetje M&M Tours, Mitja Moškotevc s.p. je bilo ustanovljeno leta 2007, ko se je lastnik podjetja odločil, da po dolgoletnih izkušnjah v prevozništvu, stopi na samostojno pot.

Opravljamo linijske avtobusne prevoze ter turistične prevoze po Sloveniji in tujini. Na željo mnogih posameznikov in skupin smo v letu 2013 odprli turistično agencijo, kjer skrbno pripravimo ponudbo za vaš prosti čas.

 

PRI NAS LAHKO SKLENETE CORIS ZAVAROVANJE! 

 

Drugi o nas

S turistično agencijo M&M Tours sem potovala prvič. Potovala sem že z marsikatero agencijo, ampak takšna kot je M&M Tours je še nisem srečala.Toliko dobre volje,smeha, vicev,glasbe in še bi lahko naštevala.
Takšnih agencij nam primanjkuje in hvala Bogu da jo imamo.Nikoli še nisem doživela kaj takšnega.Ta izlet mi bo ostal nepozaben.Potovala bom od sedaj naprej vedno samo s to agencijo.
Nimam besed bilo je več kot enkratno.To moraš doživeti in se prepričati! Domov sem prišla druga oseba(polna energije in dobre volje)
Lepe s soncem obsijane pozdrave!

Metka, Žalec


-Hvala za sprejem in čudovit izlet v mandarine krasno je bilo vse pohvale agenciji

-Super, sem in smo veseli da ste uživali

-Ja se vidimo na izletu z veselimi muzikanti da koristimo nagrado

Martina

Pozdravljeni!
Pravkar smo se vrnili iz letošnjega obiranja mandarin. Še polna vtisov sva sklenila, da vam napiševa par besed. Z vami sva šla s priporočili prijateljev prvič. Kaj človek pričakuje od takšnega izleta, ki je v primerjavi z konkurenčnimi agencijami od 50-100 evrov cenejši? Nekaj osnovnega: prevoz, hotel z mimimalno oskrbo, še kaj malega zraven in to je v glavnem to. Po treh dneh druženja z vami lahko trdim povsem nasprotno. Kot prvo ste poskrbeli, da je vožnja z vašim odličnim osebjem (vodičko, »šefico«, zanesljivim in vedno dobrovoljnim šoferjem, pa seveda legendarnim Jožijem) kljub oprtimi koleni v prednji sedež minila vsaj pol hitreje, kot bi človek pričakoval. Hotel je res star 45 let, vendar čist, z zelo prijaznim osebjem, okusno in količinsko več kot zadovoljivo hrano. To pa je zame kot popotniku pomembno. Degustacije pršuta in vina tudi vemo kako izgledajo ponavadi. Rezina pršuta na kakšnem sodu in pol deci vina. V vaši režiji je bila to prava malica in preizkus uporabnosti vina pri večjih količinah. Še veliko pohval bi vam lahko navedel (muzikanti od doma, vožnje z ladjicami…), pa sem že tako dolg. Če zaključim, pohvale vsem, ki pripravite takšen izlet. Na vsakem koraku se vidi, da vam to ni le služba, temveč da v pripravo vložite tudi del svoje duše. To pa se ne da pokriti samo z denarjem. Ne obljubiva, da bova vse prihodnje izlete opravila pri vas, obljubiva pa, da bova prvo pregledala vaš program, če bo kaj od tega, kar bova iskala, našla pri vas. Še enkrat vsem hvala.
Lep pozdrav vsem

Marjan in Teja, čemšeniška partija

Pozdravljeni...ta vikend sem prvič z vami potovala v nabirati mandarine...moram vam povedat da sva se z možem imela super, kljub temu da ne poslušam rada narodno zabavno muziko...pohvaliti moram vso vašo organizacijo, vodičko, res ste se zelo potrudili in komaj čakam drugo leto, da se vam spet pridruživa...
Bila sva na avtobusu št. 3 in spali smo v hotelu Sunce..Super hotel, prijazni natakarji, hrana zelo okusna,topla in lahko Si Vzel kolikor si želel, kar drugi pravijo da v drugem hotelu tega ni bilo...zato bi mogoče lahko razmislili, da v bodoče organizirate bivanje v hotelu Sunce...pa še to moram povedat...gospod ki je na našem avtobusu igral harmoniko,je res super dec...nasmejali smo se njegovim šalami...
Hvala vam še enkrat za lepo doživetje in le tako naprej
Mojca

Mojca

Spostovani!
Se vedno sem pod vtisi izleta OBIRANJE MANDARIN. Bilo je kvalitetno in odlicno organizirano !
Sedanje ponudbe vasih dogodivscin imam, bi vas pa prosila, ce slucajno posiljate novice po elektron.posti, me dajte zraven na seznam. Da se prijavimo na vesele muzikante. Lep pozdrav in hvala !
Super ekipa ste!!!
Brigita

Brigita iz Šentjurja