1. maj v Biogradu na Moru

Opis programa

1. MAJSKE POČITNICE


BIOGRAD NA MORU- HOTEL ADRIA ***


 Z AVTOBUSOM


Na poti  z vami bo tudi animator


TERMIN: 29.04. – 02.05.2021     


Hotel se nahaja v borovem gozdičku, 350m od plaže Soline, 800m od centra mesta, notranji in zunanji bazen, Wellness center, Dvoposteljna soba classic – soba z balkonom, klima, SAT TV, tuš/wc, sušilec za lase, možnost dodatnega ležišča za otroke.


SOBA CLASSIC (BALKON):


soba z balkonom, dvoposteljne ali 2 ločeni ležišči, možnost tretjega in četrtega pomožnega ležišča (Četrta postelja je primerna za osebe do 1,60 cm), klima, gretje, SAT - TV, sef (doplačilo), mini bar (dodatno) tuš / WC, sušilec za lase, telefon, wi - fi (doplačilo).


CENA =  170 €


(Cena je preračunana na prijavo min. 40 potnikov)


 


 


 


Ø  POPUSTI na 3. in 4. dodatnem ležišču:


1. otrok do 7 let -102 eur,


2. otrok do 7 let– 80 eur ,


Otrok 7-12 let -50 eur,


Otrok 12-18 let -30 eur,


Odrasla oseba –20 eur


Termini: 29.04.-02.05.2021

Cena: 170.00 €

Pošljite povpraševanje

 

Cena vključuje

  • Ø Avtobusni prevoz
  • Ø 3 x POLPENZION IN TUR. TAKSA -namestitev v sobi 1/ 2 TWC classic park stran, balkon, klima
  • Ø pijača ob obrokih (sok, voda, pivo, namizno vino)
  • Ø ogled mestnega jedra , 1. dan postanek v Zadru
  • Ø spremstvo našega animatorja
  • Ø Osnovno nezgodno zavarovanje potnikov

 

Doplačila

  • Ø soba 1/1 + 50%
  • Ø all inclusive 15 eur na osebo /dan
  • Ø v primeru manj kot 40 prijavljenih potnikov se cena zviša za 17€

Mi o sebi

Podjetje M&M Tours, Mitja Moškotevc s.p. je bilo ustanovljeno leta 2007, ko se je lastnik podjetja odločil, da po dolgoletnih izkušnjah v prevozništvu, stopi na samostojno pot.

Opravljamo linijske avtobusne prevoze ter turistične prevoze po Sloveniji in tujini. Na željo mnogih posameznikov in skupin smo v letu 2013 odprli turistično agencijo, kjer skrbno pripravimo ponudbo za vaš prosti čas.

 

PRI NAS LAHKO SKLENETE CORIS ZAVAROVANJE! 

 

Drugi o nas

Spostovani!
Se vedno sem pod vtisi izleta OBIRANJE MANDARIN. Bilo je kvalitetno in odlicno organizirano !
Sedanje ponudbe vasih dogodivscin imam, bi vas pa prosila, ce slucajno posiljate novice po elektron.posti, me dajte zraven na seznam. Da se prijavimo na vesele muzikante. Lep pozdrav in hvala !
Super ekipa ste!!!
Brigita

Brigita iz Šentjurja

Pozdravljeni!
Pravkar smo se vrnili iz letošnjega obiranja mandarin. Še polna vtisov sva sklenila, da vam napiševa par besed. Z vami sva šla s priporočili prijateljev prvič. Kaj človek pričakuje od takšnega izleta, ki je v primerjavi z konkurenčnimi agencijami od 50-100 evrov cenejši? Nekaj osnovnega: prevoz, hotel z mimimalno oskrbo, še kaj malega zraven in to je v glavnem to. Po treh dneh druženja z vami lahko trdim povsem nasprotno. Kot prvo ste poskrbeli, da je vožnja z vašim odličnim osebjem (vodičko, »šefico«, zanesljivim in vedno dobrovoljnim šoferjem, pa seveda legendarnim Jožijem) kljub oprtimi koleni v prednji sedež minila vsaj pol hitreje, kot bi človek pričakoval. Hotel je res star 45 let, vendar čist, z zelo prijaznim osebjem, okusno in količinsko več kot zadovoljivo hrano. To pa je zame kot popotniku pomembno. Degustacije pršuta in vina tudi vemo kako izgledajo ponavadi. Rezina pršuta na kakšnem sodu in pol deci vina. V vaši režiji je bila to prava malica in preizkus uporabnosti vina pri večjih količinah. Še veliko pohval bi vam lahko navedel (muzikanti od doma, vožnje z ladjicami…), pa sem že tako dolg. Če zaključim, pohvale vsem, ki pripravite takšen izlet. Na vsakem koraku se vidi, da vam to ni le služba, temveč da v pripravo vložite tudi del svoje duše. To pa se ne da pokriti samo z denarjem. Ne obljubiva, da bova vse prihodnje izlete opravila pri vas, obljubiva pa, da bova prvo pregledala vaš program, če bo kaj od tega, kar bova iskala, našla pri vas. Še enkrat vsem hvala.
Lep pozdrav vsem

Marjan in Teja, čemšeniška partija

Pozdravljeni,

v vaši prijetni družbi sem preživela čudovit podaljšan vikend. Bilo je nepozabno, animatorji duhoviti, zanimiva darila, prijetni potniki.
Hvala za vaš trud in organizacijo.
Prijatelji, sodelavci, sorodniki se sladkajo z sočnimi mandarinami. Bom pa skuhala tudi kak kozarček marmelade.
Hvala in vse dobro.
Vaša hvaležna potnica Magda Klopčič iz Trbovelj

Magda,Trbovelje

Lepa hvala za odlično organizacijo izleta OBIRANJE MANDARIN 25.-27.10. Bila sem prvič z vami in bilo mi je zelo lepo. Posebej moram pohvaliti vodičko in animatorja na 3. avtobusu. Še enkrat hvala. Še bom potovala z vami.
Zdenka iz Štor

Zdenka iz Štor


-Hvala za sprejem in čudovit izlet v mandarine krasno je bilo vse pohvale agenciji

-Super, sem in smo veseli da ste uživali

-Ja se vidimo na izletu z veselimi muzikanti da koristimo nagrado

Martina