Silvestrovanje 2020/2021

Opis programa

SILVESTROVANJE 2020/2021


ODHOD: 31.12.2020


 


Odhod avtobusa iz Laškega, Celja, Žalca do Doba. Sprejeli nas bodo gostoljubni gostitelji gostišča JAMARSKI DOM GORJUŠA in nas pričakali z aperitivom. Začetek svečane SILVESTRSKE VEČERJE ob 19.00 uri. Za plesno glasbo bo poskrbel duo Hip Hop, ter ena in edina, Irena Vrčkovnik.


Bogat silvestrski meni;


 GOVEJI TATAR S KALČKI IN DOMAČIM MASLOM, FILE DIMLJENEGA LOSOSA


Z LIMETO IN KAVIARJEM

* * *

DVOJNO KREPKA GOVEJA JUHA Z MESNIMI TORTELINI

* * *

OBLOŽEN FILE BRANCINA NA ČEMAŽEVI OMAKI S KORENČKOVIM PIREJEM

* * *

PLJUČNA Z BURGUNDSKO OMAKO IN ZELENIM POPROM, ZELENJAVNI MOZAIK IN

SLAN SIROV ŠTRUKELJ Z DROBNJAKOM

* **

LIMONIN SORBET S SUHO PENINO

* **

ČOKOLADNA SKRIVNOST IN VANILIJEVA ZMRZLINA Z BUČNO KAPLJICO

* * *

FINI NAREZEK, SVEŽE SADJE IN DROBNO ČAJNO PECIVO

* * *

TRADICIONALNA NOVOLETNA SARMA


 predjed, glavna jed in polnočna kisla juha z neomejeno količino aperitiva, vina, piva, brezalkoholnih pijač in kave.  Zavrteli se bomo v Novo leto 2021 in si zaželeli veliko sreče! Sledi zabava do zgodnjih ur.


CENA: 75 EUR


 

Cena: od 75.00 €

Pošljite povpraševanje

 

Cena vključuje

  • bogat silvestrski meni z neomejeno količino aperitiva, vina, piva, brezalkoholnih pijač, kave, hrane,
  • živa glasba,
  • polnočni obrok,
  • avtobusni prevoz in celotna organizacija.

 

Doplačila

Mi o sebi

Podjetje M&M Tours, Mitja Moškotevc s.p. je bilo ustanovljeno leta 2007, ko se je lastnik podjetja odločil, da po dolgoletnih izkušnjah v prevozništvu, stopi na samostojno pot.

Opravljamo linijske avtobusne prevoze ter turistične prevoze po Sloveniji in tujini. Na željo mnogih posameznikov in skupin smo v letu 2013 odprli turistično agencijo, kjer skrbno pripravimo ponudbo za vaš prosti čas.

 

PRI NAS LAHKO SKLENETE CORIS ZAVAROVANJE! 

 

Drugi o nas

Lepa hvala za odlično organizacijo izleta OBIRANJE MANDARIN 25.-27.10. Bila sem prvič z vami in bilo mi je zelo lepo. Posebej moram pohvaliti vodičko in animatorja na 3. avtobusu. Še enkrat hvala. Še bom potovala z vami.
Zdenka iz Štor

Zdenka iz Štor

Pozdravljeni!
Pravkar smo se vrnili iz letošnjega obiranja mandarin. Še polna vtisov sva sklenila, da vam napiševa par besed. Z vami sva šla s priporočili prijateljev prvič. Kaj človek pričakuje od takšnega izleta, ki je v primerjavi z konkurenčnimi agencijami od 50-100 evrov cenejši? Nekaj osnovnega: prevoz, hotel z mimimalno oskrbo, še kaj malega zraven in to je v glavnem to. Po treh dneh druženja z vami lahko trdim povsem nasprotno. Kot prvo ste poskrbeli, da je vožnja z vašim odličnim osebjem (vodičko, »šefico«, zanesljivim in vedno dobrovoljnim šoferjem, pa seveda legendarnim Jožijem) kljub oprtimi koleni v prednji sedež minila vsaj pol hitreje, kot bi človek pričakoval. Hotel je res star 45 let, vendar čist, z zelo prijaznim osebjem, okusno in količinsko več kot zadovoljivo hrano. To pa je zame kot popotniku pomembno. Degustacije pršuta in vina tudi vemo kako izgledajo ponavadi. Rezina pršuta na kakšnem sodu in pol deci vina. V vaši režiji je bila to prava malica in preizkus uporabnosti vina pri večjih količinah. Še veliko pohval bi vam lahko navedel (muzikanti od doma, vožnje z ladjicami…), pa sem že tako dolg. Če zaključim, pohvale vsem, ki pripravite takšen izlet. Na vsakem koraku se vidi, da vam to ni le služba, temveč da v pripravo vložite tudi del svoje duše. To pa se ne da pokriti samo z denarjem. Ne obljubiva, da bova vse prihodnje izlete opravila pri vas, obljubiva pa, da bova prvo pregledala vaš program, če bo kaj od tega, kar bova iskala, našla pri vas. Še enkrat vsem hvala.
Lep pozdrav vsem

Marjan in Teja, čemšeniška partija


-Hvala za sprejem in čudovit izlet v mandarine krasno je bilo vse pohvale agenciji

-Super, sem in smo veseli da ste uživali

-Ja se vidimo na izletu z veselimi muzikanti da koristimo nagrado

Martina

Lepo pozdravljeni

Lepo bi se zahvalila v imenu mojih prijavljenih za čudovite prvomajske praznike, ki smo jih preživeli v Poreču. Najprej bi pohvalila agencijo za korekten odnos in ugodno ceno . Prisrčna zahvala gre g.
Zlatkotu, ki nas je res zabaval do maksimuma. Hrana v hotelu, ni da ni več kot odlično. Zahvala tudi šoferju za srečno vožnjo.
Še enkrat prisrčna hvala vsem.

Hvaležne potnice
Prijazen pozdrav

Ivana,

Pozdravljeni,

v vaši prijetni družbi sem preživela čudovit podaljšan vikend. Bilo je nepozabno, animatorji duhoviti, zanimiva darila, prijetni potniki.
Hvala za vaš trud in organizacijo.
Prijatelji, sodelavci, sorodniki se sladkajo z sočnimi mandarinami. Bom pa skuhala tudi kak kozarček marmelade.
Hvala in vse dobro.
Vaša hvaležna potnica Magda Klopčič iz Trbovelj

Magda,Trbovelje