Slavonija - Požega, Kutjevo, Dakovo, Slavonski Brod

Opis programa

1.dan: Slovenija – Požega - Kutjevo- Đakovo: Zbor potnikov v jutranjih urah in vožnja v smeri Hrvaške, prestop meje in nadaljevanje vožnje proti Slavoniji. Naš prvi postanek bo v kraju Požega, najprej se bomo za kratek čas ustavili v samem centru mesta – sprehod in prost čas za kavo. Nato pa se odpravimo na degustacijo, kjer bomo poskusili »slavonski kulen«. Po degustiranju in kakšnem nakupu, se odpravimo naprej proti kraju Kutjevo. Ustavili se bomo v vinski kleti in degustirali njihova vina. Seveda nam bodo predstavili tudi njihovo delovanje in zgodovino in nam pokazali klet. Popoldne se odpravimo proti Đakovem. Postanek pri katedrali J.J. Strossmayerja, škofovskega dvorca, semenišča. Namestitev v hotel. Na večerjo se odpravimo v bližnjo restavracijo. Nočitev.


2. dan: Đakovo – Slavonski Brod – Slovenija: Po zajtrku boste imeli nekaj prostega časa, nato pa se odpravimo do kobilarne lipicancev, kjer šolajo in dresiranjo konje. Z vodnikom se bomo sprehodili po hlevih, videli bomo hipodrom, na koncu pa se bomo ustavili še v trgovinici, kjer boste lahko kupili kakšen spominek. Nato se odpravimo v smeri proti Slavonskem Brodu. Zapeljali se bomo do trdnjave, ki dominira nad krajem. Trdnjava Brod je ena največjih utrdb na Hrvaškem. V sklopu trdnjave se nahaja tudi muzej Tambure, kjer je na razstavi približno 60 eksponatov in kjer nam bodo predstavili kako je narejena tamburica ter njeno zanimivo zgodovino. Po ogledu se bomo odpravili do Etno sela, kjer bomo imeli kosilo. Povratek proti domu, kamor bomo prispeli v večernih urah.


 


CENA: 125 € (pri najmanj 45 prijavljenih potnikih) ; 140 € (pri najmanj 30 prijavljenih potnikih)


 

Termini: 19. - 20.09.2020

Cena: od 125.00 €

Pošljite povpraševanje

 

Cena vključuje

  • Avtobusni prevoz,
  • vodnika na poti,
  • degustacija kulena,
  • degustacija vin v vinski kleti,
  • 1 x nočitev z zajtrkom v hotelu 3* v sobah 1/ 2 ,
  • 1 x večerja,
  • ogled kobilarne,
  • ogled trdnjave Slavonski brod,
  • ogled muzeja tamburic,
  • kosilo na poti nazaj v etno selu

 

Doplačila

Mi o sebi

Podjetje M&M Tours, Mitja Moškotevc s.p. je bilo ustanovljeno leta 2007, ko se je lastnik podjetja odločil, da po dolgoletnih izkušnjah v prevozništvu, stopi na samostojno pot.

Opravljamo linijske avtobusne prevoze ter turistične prevoze po Sloveniji in tujini. Na željo mnogih posameznikov in skupin smo v letu 2013 odprli turistično agencijo, kjer skrbno pripravimo ponudbo za vaš prosti čas.

 

PRI NAS LAHKO SKLENETE CORIS ZAVAROVANJE! 

 

Drugi o nas

Potovanje z vami v mandarine je bilo super, že dolgo se z možem nisva imela tako luštno. Kar tako naprej.
Lep in prisrčen pozdrav vsem vam,ki ste vse to organizirali...se enkrat hvala.

Jerica, Laško

Lepo pozdravljeni

Lepo bi se zahvalila v imenu mojih prijavljenih za čudovite prvomajske praznike, ki smo jih preživeli v Poreču. Najprej bi pohvalila agencijo za korekten odnos in ugodno ceno . Prisrčna zahvala gre g.
Zlatkotu, ki nas je res zabaval do maksimuma. Hrana v hotelu, ni da ni več kot odlično. Zahvala tudi šoferju za srečno vožnjo.
Še enkrat prisrčna hvala vsem.

Hvaležne potnice
Prijazen pozdrav

Ivana,

Pozdravljeni,

v vaši prijetni družbi sem preživela čudovit podaljšan vikend. Bilo je nepozabno, animatorji duhoviti, zanimiva darila, prijetni potniki.
Hvala za vaš trud in organizacijo.
Prijatelji, sodelavci, sorodniki se sladkajo z sočnimi mandarinami. Bom pa skuhala tudi kak kozarček marmelade.
Hvala in vse dobro.
Vaša hvaležna potnica Magda Klopčič iz Trbovelj

Magda,Trbovelje

S turistično agencijo M&M Tours sem potovala prvič. Potovala sem že z marsikatero agencijo, ampak takšna kot je M&M Tours je še nisem srečala.Toliko dobre volje,smeha, vicev,glasbe in še bi lahko naštevala.
Takšnih agencij nam primanjkuje in hvala Bogu da jo imamo.Nikoli še nisem doživela kaj takšnega.Ta izlet mi bo ostal nepozaben.Potovala bom od sedaj naprej vedno samo s to agencijo.
Nimam besed bilo je več kot enkratno.To moraš doživeti in se prepričati! Domov sem prišla druga oseba(polna energije in dobre volje)
Lepe s soncem obsijane pozdrave!

Metka, Žalec

Pozdravljeni...ta vikend sem prvič z vami potovala v nabirati mandarine...moram vam povedat da sva se z možem imela super, kljub temu da ne poslušam rada narodno zabavno muziko...pohvaliti moram vso vašo organizacijo, vodičko, res ste se zelo potrudili in komaj čakam drugo leto, da se vam spet pridruživa...
Bila sva na avtobusu št. 3 in spali smo v hotelu Sunce..Super hotel, prijazni natakarji, hrana zelo okusna,topla in lahko Si Vzel kolikor si želel, kar drugi pravijo da v drugem hotelu tega ni bilo...zato bi mogoče lahko razmislili, da v bodoče organizirate bivanje v hotelu Sunce...pa še to moram povedat...gospod ki je na našem avtobusu igral harmoniko,je res super dec...nasmejali smo se njegovim šalami...
Hvala vam še enkrat za lepo doživetje in le tako naprej
Mojca

Mojca