Vicenza, Verona in Gardsko jezero

Opis programa 


 


25. - 26.APRIL 2020


1.dan:  Zbor potnikov v jutranjih urah in vožnja v smeri Italije. Dopoldanski prihod v Vicenzo.  Vicenza ima bogato zgodovino in je bila pomembno središče že v rimskih časih. Mesto je je s Palladijevimi vilami uvrščeno na Unescov seznam svetovne dediščine. v Padovi rojeni Andrea Palladio namreč velja za enega najvplivnejših zahodnih arhitektov.  Sprehodili se bomo mimo glavnih znamenitosti mesta in se ustavili tudi v najstarejšem pokritem  in najbrž enim najlepših gledališč na svetu – Olimpijskim gledališčem. Po ogledih boste imeli nekaj prostega časa za samostojne oglede, nato pa se odpravimo proti Veroni. Spoznali boste kraj, kjer se je rodila zgoda o romantični ljubezni Romea in Julije. Čudovito mesto ob reki Adiži vas bo očaralo z enim najlepše ohranjenih rimskih amfiteatrov na svetu. Mesto, ki sodi med bisere severne Italije, se ponaša s številnimi srednjeveškimi stavbami in čudovitimi renesančnimi trgi. Sprehodili se bomo po starem delu mesta, si ogledali trg Bra s slovito rimsko areno, znameniti Julijin balkontrg Erbe s tradicionalno tržnico, Gosposki trg ter grobnico nekdanjih vladarjev Scaligerijev. Po ogledih se odpravimo do hotela. Namestitev v dvoposteljnih sobah, večerja in nočitev.


 


2. Dan: Po zajtrku se odpravimo do Gardskega jezera. Ustavili se bomo v majhnem mestecu Peschiera del Garda. majhno mestece vas bo očaralo z majhnimi ulicami in kanali. Sprehodili se bomo po centru mesta, za konec pa se boste lahko posedeli v kakšni kavarni na pravem italijanskem espressu ali pa se sprehodili ob marini in obali Gardskega jezera. Za konec se odpravimo še do kraja Sirmione, ki leži na polotoku, ki se zajeda globoko v največje italijansko jezero. Mesto je znano po svojih termalnih vrelcih, ponaša pa se z vrsto gradov, ki predstavljajo pravo poslastico zgodovinskim navdušencem kot tudi fotografom in zaljubljencem, saj so pogledi na stara obzidja naravnost čudoviti. Po ogledu mesta in prostem času sledi vožnja v Slovenijo.


 


Možni vstopi ob poti Celje- Ljubljana ( Dolgi Most) - Vipavska dolina


 


Cena na osebo:


·        110 eur ( pri prijavi min 40 potnikov)


·        128 eur (pri prijavi min 30 potnikov)


 


 


 

 

Termini: 25.-26.04.2020

Cena: od 110.00 €

Pošljite povpraševanje

 

Cena vključuje

  • · prevoz s turističnim avtobusom
  • · vodnika/spremljevalca na poti
  • · vstopnino v gledališče Teatro Olimpico v Vicenzi
  • · namestitev v dvoposteljnih sobah na osnovi polpenziona
  • · zunanje oglede po programu
  • · stroški cestnin, parkinga
  • · organizacija izleta

 

Doplačila

  • - za enoposteljno sobo 22 eur

Mi o sebi

Podjetje M&M Tours, Mitja Moškotevc s.p. je bilo ustanovljeno leta 2007, ko se je lastnik podjetja odločil, da po dolgoletnih izkušnjah v prevozništvu, stopi na samostojno pot.

Opravljamo linijske avtobusne prevoze ter turistične prevoze po Sloveniji in tujini. Na željo mnogih posameznikov in skupin smo v letu 2013 odprli turistično agencijo, kjer skrbno pripravimo ponudbo za vaš prosti čas.

 

PRI NAS LAHKO SKLENETE CORIS ZAVAROVANJE! 

 

Drugi o nas


-Hvala za sprejem in čudovit izlet v mandarine krasno je bilo vse pohvale agenciji

-Super, sem in smo veseli da ste uživali

-Ja se vidimo na izletu z veselimi muzikanti da koristimo nagrado

Martina

Potovanje z vami v mandarine je bilo super, že dolgo se z možem nisva imela tako luštno. Kar tako naprej.
Lep in prisrčen pozdrav vsem vam,ki ste vse to organizirali...se enkrat hvala.

Jerica, Laško

Pozdravljeni...ta vikend sem prvič z vami potovala v nabirati mandarine...moram vam povedat da sva se z možem imela super, kljub temu da ne poslušam rada narodno zabavno muziko...pohvaliti moram vso vašo organizacijo, vodičko, res ste se zelo potrudili in komaj čakam drugo leto, da se vam spet pridruživa...
Bila sva na avtobusu št. 3 in spali smo v hotelu Sunce..Super hotel, prijazni natakarji, hrana zelo okusna,topla in lahko Si Vzel kolikor si želel, kar drugi pravijo da v drugem hotelu tega ni bilo...zato bi mogoče lahko razmislili, da v bodoče organizirate bivanje v hotelu Sunce...pa še to moram povedat...gospod ki je na našem avtobusu igral harmoniko,je res super dec...nasmejali smo se njegovim šalami...
Hvala vam še enkrat za lepo doživetje in le tako naprej
Mojca

Mojca

Lepo pozdravljeni

Lepo bi se zahvalila v imenu mojih prijavljenih za čudovite prvomajske praznike, ki smo jih preživeli v Poreču. Najprej bi pohvalila agencijo za korekten odnos in ugodno ceno . Prisrčna zahvala gre g.
Zlatkotu, ki nas je res zabaval do maksimuma. Hrana v hotelu, ni da ni več kot odlično. Zahvala tudi šoferju za srečno vožnjo.
Še enkrat prisrčna hvala vsem.

Hvaležne potnice
Prijazen pozdrav

Ivana,

Pozdravljeni,

v vaši prijetni družbi sem preživela čudovit podaljšan vikend. Bilo je nepozabno, animatorji duhoviti, zanimiva darila, prijetni potniki.
Hvala za vaš trud in organizacijo.
Prijatelji, sodelavci, sorodniki se sladkajo z sočnimi mandarinami. Bom pa skuhala tudi kak kozarček marmelade.
Hvala in vse dobro.
Vaša hvaležna potnica Magda Klopčič iz Trbovelj

Magda iz Trbovelj