Vrbsko jezero, Beljak in Celovec

Opis programa

 PREDBOŽIČNI IZLET

VRBSKO JEZERO, BELJAK IN CELOVEC





Datum 19.12.2020


Odhod avtobusa v jutranjih urah iz Laškega v smeri Ljubljane do Beljaka (Villach), ki je drugo največje mesto avstrijske zvezne dežele Koroška. Ogled praznično okrašenega mesta in sprehod po božičnem sejmu. Pot bomo nadaljevali do Vrbskega jezera. Postanek bomo naredili v  kraju  Vrba (Velden). Božične stojnice se nahajajo na promenadi ob Vrbskem jezeru, vse skupaj pa dodatno začini še božična jelka na vodi ter odprti ogenj, ki obiskovalce božičnega sejma druži in jih greje. Nikakor pa ne gre zanemariti tudi velikega adventnega venčka in jaslic, ki valovijo na Vrbskem jezeru. Naredili bomo tudi postanek ob stolpu Pyramidenkogel, ki je s svojimi 100m najvišji leseni razgledni stolp v Evropi in nudi čudovit razgled po Vrbskem jezeru in njegovi okolici. Po želji in ob doplačilu se boste nanj lahko tudi povzpeli. Podali se bomo v Celovec (Klagenfurt), glavno mesto avstrijske zvezne dežele Koroške. Sprehodili se bomo po središču mesta in si znamenitosti ter božične stojnice… Prosto za sprehod po božičnem sejmu in okušanje dobrot, ki jih ponujajo. Sledi povratek v Slovenijo.


CENA:  30 € (pri udeležbi 45 oseb); 35€ (pri udeležbi 35 oseb)


Otrok do 12 let v spremstvu 2 odraslih ima 15% popust


 


 


Cena: od 30.00 €

Pošljite povpraševanje

 

Cena vključuje

  • Ø avtobusni prevoz na opisani relaciji, cestnine in parkirnine,
  • Ø oglede po programu,
  • Ø organizacijo in vodenje izleta

 

Doplačila

  • Ø cca. 11-14 € vstopnica za razgledni stolp Pyramidenkogel

Mi o sebi

Podjetje M&M Tours, Mitja Moškotevc s.p. je bilo ustanovljeno leta 2007, ko se je lastnik podjetja odločil, da po dolgoletnih izkušnjah v prevozništvu, stopi na samostojno pot.

Opravljamo linijske avtobusne prevoze ter turistične prevoze po Sloveniji in tujini. Na željo mnogih posameznikov in skupin smo v letu 2013 odprli turistično agencijo, kjer skrbno pripravimo ponudbo za vaš prosti čas.

 

PRI NAS LAHKO SKLENETE CORIS ZAVAROVANJE! 

 

Drugi o nas


-Hvala za sprejem in čudovit izlet v mandarine krasno je bilo vse pohvale agenciji

-Super, sem in smo veseli da ste uživali

-Ja se vidimo na izletu z veselimi muzikanti da koristimo nagrado

Martina

S turistično agencijo M&M Tours sem potovala prvič. Potovala sem že z marsikatero agencijo, ampak takšna kot je M&M Tours je še nisem srečala.Toliko dobre volje,smeha, vicev,glasbe in še bi lahko naštevala.
Takšnih agencij nam primanjkuje in hvala Bogu da jo imamo.Nikoli še nisem doživela kaj takšnega.Ta izlet mi bo ostal nepozaben.Potovala bom od sedaj naprej vedno samo s to agencijo.
Nimam besed bilo je več kot enkratno.To moraš doživeti in se prepričati! Domov sem prišla druga oseba(polna energije in dobre volje)
Lepe s soncem obsijane pozdrave!

Metka, Žalec

Lepo pozdravljeni

Lepo bi se zahvalila v imenu mojih prijavljenih za čudovite prvomajske praznike, ki smo jih preživeli v Poreču. Najprej bi pohvalila agencijo za korekten odnos in ugodno ceno . Prisrčna zahvala gre g.
Zlatkotu, ki nas je res zabaval do maksimuma. Hrana v hotelu, ni da ni več kot odlično. Zahvala tudi šoferju za srečno vožnjo.
Še enkrat prisrčna hvala vsem.

Hvaležne potnice
Prijazen pozdrav

Ivana,

Spostovani!
Se vedno sem pod vtisi izleta OBIRANJE MANDARIN. Bilo je kvalitetno in odlicno organizirano !
Sedanje ponudbe vasih dogodivscin imam, bi vas pa prosila, ce slucajno posiljate novice po elektron.posti, me dajte zraven na seznam. Da se prijavimo na vesele muzikante. Lep pozdrav in hvala !
Super ekipa ste!!!
Brigita

Brigita iz Šentjurja

Potovanje z vami v mandarine je bilo super, že dolgo se z možem nisva imela tako luštno. Kar tako naprej.
Lep in prisrčen pozdrav vsem vam,ki ste vse to organizirali...se enkrat hvala.

Jerica, Laško