Vulkanland

Opis programa


VULKANLAND

Avstrijska ŠtajerskaDatum: 26.09.2020


  


Zbor potnikov v jutranjih urah iz Laškega, Celja, Maribora in vožnja v smeri proti Avstriji. Potepali se bomo po področju Vzhodne Štajerske v Avstriji - imenovano VULKANLAND. Tu je področje 40 ugaslih vulkanov in številnih termalnih vrelcev. Naš prvi postanek bo v podjetju VULCANO, kjer so znani po pršutu. Njihov vodnik nas bo popeljal po posestvu, nam razkril marsikatero zanimivost, na koncu pa bomo pršut tudi poskusili. Nato se odpravimo do gradu RIEGERSBURG. Grad naj bi stal pečini, ki je ostanek vulkana. Nanj se bomo povzpeli peš, kdor pa želi, se lahko nanj odpelje tudi z dvigalom. Ogled razstav, ki pričajo o zgodovini gradu, orožju, katerega so uporabljali in tudi o čarovnicah, katere so v preteklosti preganjali in sežigali. Nato se odpravimo do zanimivega »vinotoča«. Na posestvu namreč najdemo največjo čreda kamel v Avstriji, katerim delajo družbo lame, bizon, osli,... Poleg živali boste videli  tudi starodobnike, stare traktorje… Ker je na posestvu tudi oljarna, boste imeli možnost nakupa bučnega olja. Nekaj prostega časa za ogled posestva, nato pa bomo izlet zaključili z malico – narezkom, po katerem so znani daleč naokoli. Povratek proti domu, kamor bomo prispeli v večernih urah.


CENA:  60€ (pri najmanj 45 prijavljenih potnikih)

             65€ (pri najmanj 35 prijavljenih potnikih)


 

Termini: 26.09.2020

Cena: od 60.00 €

Pošljite povpraševanje

 

Cena vključuje

  • Ø Avtobusni prevoz
  • Ø Vodnika na poti
  • Ø Ogled podjetja Vulcano in degustacija pršuta
  • Ø Vstopnina za grad Riegersburg
  • Ø Ogled vinotoča z malico

 

Doplačila

Mi o sebi

Podjetje M&M Tours, Mitja Moškotevc s.p. je bilo ustanovljeno leta 2007, ko se je lastnik podjetja odločil, da po dolgoletnih izkušnjah v prevozništvu, stopi na samostojno pot.

Opravljamo linijske avtobusne prevoze ter turistične prevoze po Sloveniji in tujini. Na željo mnogih posameznikov in skupin smo v letu 2013 odprli turistično agencijo, kjer skrbno pripravimo ponudbo za vaš prosti čas.

 

PRI NAS LAHKO SKLENETE CORIS ZAVAROVANJE! 

 

Drugi o nas

S turistično agencijo M&M Tours sem potovala prvič. Potovala sem že z marsikatero agencijo, ampak takšna kot je M&M Tours je še nisem srečala.Toliko dobre volje,smeha, vicev,glasbe in še bi lahko naštevala.
Takšnih agencij nam primanjkuje in hvala Bogu da jo imamo.Nikoli še nisem doživela kaj takšnega.Ta izlet mi bo ostal nepozaben.Potovala bom od sedaj naprej vedno samo s to agencijo.
Nimam besed bilo je več kot enkratno.To moraš doživeti in se prepričati! Domov sem prišla druga oseba(polna energije in dobre volje)
Lepe s soncem obsijane pozdrave!

Metka, Žalec

Lepo pozdravljeni

Lepo bi se zahvalila v imenu mojih prijavljenih za čudovite prvomajske praznike, ki smo jih preživeli v Poreču. Najprej bi pohvalila agencijo za korekten odnos in ugodno ceno . Prisrčna zahvala gre g.
Zlatkotu, ki nas je res zabaval do maksimuma. Hrana v hotelu, ni da ni več kot odlično. Zahvala tudi šoferju za srečno vožnjo.
Še enkrat prisrčna hvala vsem.

Hvaležne potnice
Prijazen pozdrav

Ivana,

Pozdravljeni,

v vaši prijetni družbi sem preživela čudovit podaljšan vikend. Bilo je nepozabno, animatorji duhoviti, zanimiva darila, prijetni potniki.
Hvala za vaš trud in organizacijo.
Prijatelji, sodelavci, sorodniki se sladkajo z sočnimi mandarinami. Bom pa skuhala tudi kak kozarček marmelade.
Hvala in vse dobro.
Vaša hvaležna potnica Magda Klopčič iz Trbovelj

Magda,Trbovelje


-Hvala za sprejem in čudovit izlet v mandarine krasno je bilo vse pohvale agenciji

-Super, sem in smo veseli da ste uživali

-Ja se vidimo na izletu z veselimi muzikanti da koristimo nagrado

Martina

Lepa hvala za odlično organizacijo izleta OBIRANJE MANDARIN 25.-27.10. Bila sem prvič z vami in bilo mi je zelo lepo. Posebej moram pohvaliti vodičko in animatorja na 3. avtobusu. Še enkrat hvala. Še bom potovala z vami.
Zdenka iz Štor

Zdenka iz Štor