Ob materinskem dnevu v Piran

Opis programa

Termin: 26.03.2022


Odhod avtobusa iz Laškega, Celja, mimo Ljubljane, proti Primorski z vmesnimi postanki za kavo. Najprej si bomo ogledali severni del Krajinskega parka Sečoveljske soline, imenovan Lera, kjer nam bo naravovarstveni nadzornik predstavil sam park Sečoveljskih solin, ter postopek pridobivanja soli. Sledi ogled krajšega filma in predstavitev vodnega režima z interaktivno maketo solin. Z razgledne ploščadi je možen tudi panoramski pogled širšega območja solin, zraven pa je tudi trgovina Lera, kjer boste lahko kupili sol in z njo povezane druge izdelke. V neposredni bližini krajinskega parka Sečoveljske soline pa se nahaja čudovit vrt kaktusov in tropskih rastlin. Vrt obsega večji pokriti prostor in je eden redkih tovrstnih vrtov v tem delu Evrope, zato bi bil greh, da bi odšli kar mimo. Ogledali si bomo različne vrste kaktusov, različnih oblik. Kot zanimivost velja omeniti, da kaktusi spadajo med večletne rastline in živijo do preko 300 let, rastejo pa zelo počasi. Po ogledu se bomo okrepčali z malico, nato pa se bomo podali proti Piranu, kjer je bil rojen skladatelj Tartini, po katerem se imenuje trg v samem središču mesta. V Piranu stoji 20 cerkva iz različnih obdobij, med njimi je pomembna cerkev Sv. Jurija, ki stoji nad piranskim zalivom. Sprehodili se bomo čez mesto in si ogledali glavne znamenitosti. Po ogledu boste imeli malce prostega časa za samostojno raziskovanje obale ali kavo ob morju. V popoldanskih urah se bomo odpravili proti domu, a še prej se bomo na poti ustavili v Marezigah, pri prvi vinski fontani, ki poleg nepozabnega doživetja za ljubitelje vina, ponuja tudi čudovit razgled na slovensko obalo. Ob prihodu boste prejeli nosilno vrečko, kozarec in 3 žetone, s katerimi boste lahko degustirali Malvazijo, Chardonnay in Refošk, ter uživali ob kozarcu z razgledom. Po degustaciji sledi vožnja proti domu, prihod v večernih urah.  


CENA: 66€ (ob prijavi min. 30 potnikov)


 


Termini: 26.03.2022

Cena: 66.00 €

Pošljite povpraševanje

 

Cena vključuje

  • avtobusni prevoz s turističnim avtobusom,
  • cestnine in parkirnine,
  • organizacija in vodenje izleta,
  • vstopnina in vodenje v Krajinskem parku Sečoveljske soline,
  • vstopnina v Vrt kaktusov,
  • topla malica,
  • vrečka s kozarcem in degustacija vin v Vinski fontani Marezige

 

Doplačila

  • v primeru manjšega št. prijav doplačilo 7€/osebo

Mi o sebi

Podjetje M&M Tours, Mitja Moškotevc s.p. je bilo ustanovljeno leta 2007, ko se je lastnik podjetja odločil, da po dolgoletnih izkušnjah v prevozništvu, stopi na samostojno pot.

Opravljamo linijske avtobusne prevoze ter turistične prevoze po Sloveniji in tujini. Na željo mnogih posameznikov in skupin smo v letu 2013 odprli turistično agencijo, kjer skrbno pripravimo ponudbo za vaš prosti čas.

 

PRI NAS LAHKO SKLENETE CORIS ZAVAROVANJE! 

 

Drugi o nas

S turistično agencijo M&M Tours sem potovala prvič. Potovala sem že z marsikatero agencijo, ampak takšna kot je M&M Tours je še nisem srečala.Toliko dobre volje,smeha, vicev,glasbe in še bi lahko naštevala.
Takšnih agencij nam primanjkuje in hvala Bogu da jo imamo.Nikoli še nisem doživela kaj takšnega.Ta izlet mi bo ostal nepozaben.Potovala bom od sedaj naprej vedno samo s to agencijo.
Nimam besed bilo je več kot enkratno.To moraš doživeti in se prepričati! Domov sem prišla druga oseba(polna energije in dobre volje)
Lepe s soncem obsijane pozdrave!

Metka, Žalec

Lepa hvala za odlično organizacijo izleta OBIRANJE MANDARIN 25.-27.10. Bila sem prvič z vami in bilo mi je zelo lepo. Posebej moram pohvaliti vodičko in animatorja na 3. avtobusu. Še enkrat hvala. Še bom potovala z vami.
Zdenka iz Štor

Zdenka iz Štor

Pozdravljeni,

v vaši prijetni družbi sem preživela čudovit podaljšan vikend. Bilo je nepozabno, animatorji duhoviti, zanimiva darila, prijetni potniki.
Hvala za vaš trud in organizacijo.
Prijatelji, sodelavci, sorodniki se sladkajo z sočnimi mandarinami. Bom pa skuhala tudi kak kozarček marmelade.
Hvala in vse dobro.
Vaša hvaležna potnica Magda Klopčič iz Trbovelj

Magda iz Trbovelj

Pozdravljeni...ta vikend sem prvič z vami potovala v nabirati mandarine...moram vam povedat da sva se z možem imela super, kljub temu da ne poslušam rada narodno zabavno muziko...pohvaliti moram vso vašo organizacijo, vodičko, res ste se zelo potrudili in komaj čakam drugo leto, da se vam spet pridruživa...
Bila sva na avtobusu št. 3 in spali smo v hotelu Sunce..Super hotel, prijazni natakarji, hrana zelo okusna,topla in lahko Si Vzel kolikor si želel, kar drugi pravijo da v drugem hotelu tega ni bilo...zato bi mogoče lahko razmislili, da v bodoče organizirate bivanje v hotelu Sunce...pa še to moram povedat...gospod ki je na našem avtobusu igral harmoniko,je res super dec...nasmejali smo se njegovim šalami...
Hvala vam še enkrat za lepo doživetje in le tako naprej
Mojca

Mojca


-Hvala za sprejem in čudovit izlet v mandarine krasno je bilo vse pohvale agenciji

-Super, sem in smo veseli da ste uživali

-Ja se vidimo na izletu z veselimi muzikanti da koristimo nagrado

Martina