Omiš – z ladjico po Cetini – fish piknik

Opis programa

 1. dan:

Odhod avtobusa v popoldanskih urah iz Laškega ter vožnja na Hrvaško in po avtocesti v Dalmacijo z vmesnimi postanki. Večerni prihod v hotel, namestitev v sobe in nočitev.

 1. dan: 

Po zajtrku se bomo zapeljali do Omiša. Prost čas za sprehod po mestu ali kavico. Kdor bo želel, se lahko povzpne do ruševin trdnjave Mirabela. Nato se odpravimo do ladjice, s katero se bomo popeljali po reki Cetini. Kanjon reke je ena najlepših znamenitosti v Dalmaciji, smaragdno zelena reka je polna slapov in brzic. Vožnja z ladjico po reki, nato pa se ustavimo v restavraciji, kjer bomo imeli kosilo. Postregli nam bodo tudi njihovo značilno jed – soparnik. Vrnitev v hotel, prosto popoldne, večerja in nočitev.

 1. dan: 

Zajtrk v hotelu, nato pa se bomo ob 9. uri vkrcali na ladjico. Dan bomo preživeli na ladjici – pluli bomo mimo otoka Drvenik Veli in med otočke Krknjaši, kjer se ladjica za kratek čas zasidra. Čas za kopanje (skok iz ladje) ali le poležavanje na palubi.  Kosilo  na ladji. Nato odplujemo naprej do otoka Šolta oz kraja Maslinica. Postanek za kopanje. Povratek v hotel ob 17. uri , večerja in nočitev.

 1. dan: 

Zajtrk v hotelu, nato pa se ob dogovorjeni uri odpravimo proti domu. Vožnja po avtocesti proti Sloveniji z vmesnimi postanki. Prihod nazaj v Slovenijo v večernih urah

 • Cena vključuje

  • avtobusni prevoz, cestnine in parkirnine,
  • namestitev v hotelu 3* s polpenzionom v dvoposteljnih sobah
  • turistična taksa
  • vožnja z ladjico po reki Cetini
  • kosilo + pokušnja soparnika (2.dan)
  • celodnevni izlet z ladjico (8 ur)

   

  DOPLAČILA:  enoposteljna soba

 • Cena

  Cena programa je odvisna od želja skupine in termina izvedbe. Za več info izpolnite obrazec na tej strani ali pokličite: 051 668 700Cena programa je odvisna od želja skupine in termina izvedbe. Za več info izpolnite obrazec na tej strani ali pokličite: 051 668 700

Vas zanima več?


Pred pošiljanjem reši enačbo spodaj:

5 + 0 = ?