Bratislava

Opis programa:

1. Dan: Slovenija
Bratislava Odhod turističnega avtobusa iz Slovenije v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja mino Celja, Maribora, čez Avstrijo v Bratislavo. Ogledali si bomo grad Devin, ki je stoletja veljal za nepremagljivo utrdbo na sotočju Morave in Donave. Prosto za malico v kateri od bližnjih restavracij. Sledi ogled tovarne Volkswagen Slovakia. Odprli so jo leta 1991 in začeli s proizvodnjo VW Passat Varianta. Po ogledu se bomo odpravili do mesta. Sledi orientacijski ogled. Namestitev v hotelu ter osvežitev, nato se bomo odpravili na večerjo v Slovaški pub. Nočitev.

2. Dan: Bratislava
Slovenija Po zajtrku se bomo podali na ogled srednjeveškega jedra slovaške prestolnice: glavni trg s srednjeveškim obzidjem, Michalov stolp, stolnico Sv. Martina, Mozartovo palačo, kjer je slavni skladatelj kot otrok blestel na enem izmed svojih prvih koncertov. Povzpeli se bomo na stolp Novi most, od koder je razgled na celo mesto in grad. Sprehodili se bomo do bratislavskega gradu, ki dominira nad mestom. Prosto za kosilo in čas za nakupovanje. Popoldan povratek proti Sloveniji. Prihod v večernih urah.

  • Termin

  • Cena

    Cena programa je odvisna od želja skupine in termina izvedbe. Za več info izpolnite obrazec na tej strani ali pokličite: 051 668 700

  • Doplačila

    /

  • Cena vključuje

    /

Vas zanima več?


Pred pošiljanjem reši enačbo spodaj:

0 + 1 = ?